Talijanski stil je dobio novu adresu u Zagrebu

web-_MG_0322
14.12.2018.

Brendovi po ukusu Chiare Ferragni stigli u metropolu

Strogi centar Zagreba okitio se novom modnom adresom, jedinstvenim butikom zvučnog imena da da! čije su otvorenje popratili brojni domaći trendseteri kao i svi oni koji vole upečatljive i posebne odjevne komade kakvi se rijetko mogu sresti na ulicama.

 

Smješten na adresi Praška 10, butik da da! privlači pažnju posebnim, pomalo eklektičnim uređenjem interijera, a pod sloganom Be yourself no matter what they say, svoje je vješalice ispunio probranom selekcijom najnovijih komada iz kolekcija poznatih talijanskih modnih brendova

Inspiracija za da da! rodila se negdje tijekom brojnih putovanja između velikih europskih gradova poput Barcelone i Berlina, no upravo je ljubav prema kvalitetnoj i jedinstvenoj modi koja najbolje prenosi priču o stilu presudila da butik okupiraju talijanski brendovi. Zavirite li između šarenih da da! vješalica, pronaći ćete sjajne odjevne komade i modne detalje iz novih, zimskih kolekcija popularnih brendova kao što su ikonični Sexy Woman, zatim Absolut Joy, poznat po svom eksperimentiranju s tkaninom, Vicolo, brend koji obožavaju talijanske it djevojke poput Gilde Ambrosio i Chiare Ferragni i mnogi drugi.

Podjednaku pažnju poklonio su kako ženskoj pa tako i muškoj selekciji odjeće. Nova modna oaza u Praškoj 10 zaintrigirat će poklonike različitih modnih stilova koji imaju nešto zajedničko, a to je da se odjećom ne libe pokazati svoju individualnost bez obzira što drugi o tome mislili.

Fotografije: Press

Pročitajte i...

Kako prilagoditi trening menstrualnom ciklusu?

Sportske aktivnosti možete vrlo lako prilagoditi hormonalnim promjenama

Top 5 Anti-valentinovo filmova

Zbog ovih filmova bit će vam drago ako ste single

Dođite na Sensa Yoga Reconnect Retreat

Savršena detoksikacija u bajkovitoj prirodi Plitvica

Severinina ljubav na prvi pogled

Optika Anda i Severina se vole

Beauty & Hair Expo: najveći regionalni događaj beauty industrije

Od 6. do 8. ožujka 2020. na radost svih beauty zaljubljenika najljepši sajam Zagrebačkog velesajma ponovno otvara svoja vrata!

▲ Povratak na vrh