Brend koji obožavaju domaće fashionistice

08.04.2019.

Kako je Fckbl preplavio Instagram?

Vjerojatno ste, lutajući prostranstvima Instagrama, već naišli na odjevne kombinacije domaćih trendseterica koje uključuju bijele majice i košulje ukrašene izvezenim, minimalističkim, ali vrlo upečatljivim ženskim motivima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fckbl (@fckbl) on Feb 11, 2019 at 1:10am PST

 

Riječ je, naime, o djelu jedne kreativne Osječanke, grafičke dizajnerice Ines Shehu koja stoji iza modnog brenda zvučnog imena Fckbl. Svojim odvažnim i pomalo buntovnim stavom Fckbl je u rekordnom roku osvojio srca mnogih fashionistica s naših prostora.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fckbl (@fckbl) on Apr 19, 2018 at 7:15am PDT

 

Premda minimalistički, motivi na njezinim majicama uvijek privlače pažnju i nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. I iako se na prvi pogled može činiti da se radi o još jednom printu na bijeloj majici, pogledate li izbliza, vrlo brzo ćete otkriti da se radi o pedantnom ručnom radu koji u ovoj izvedbi nemate baš priliku često vidjeti.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fckbl (@fckbl) on Apr 5, 2019 at 4:44am PDT

 

Naime, sve svoje linijske motive Ines na majice veze ručno što, osim umjetničke vrijednosti, ima još jednu prednost, a to je da se, kao što je često slučaj s grafičkim tiskom, vaš omiljeni motiv s majice sigurno neće isprati. Ines u fokusu svoje inspiracije uvijek ima žene, žensku problematiku i njihovu snagu, pa zato nimalo ne čudi što je Fckbl toliko brzo osvojio mnogobrojna ženska srca i ukrasio stylinge domaćih fashionistica.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fckbl (@fckbl) on Jan 31, 2019 at 7:48am PST

 

Ines je nedavno svoju estetiku proširila i na novu liniju namijenjenu uređenju interijera pokrenuvši Fckbl Home, a linijski i minimalistički Fckbl motivi tako su zasjali i na slikama, jastucima i svijećama. Što se nas tiče, nadamo se da ćemo Fckbl viđati čim češće, bilo na #ootd postovima ili pak u stylish domovima!

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh