Buntovni slojevi

Etna Maar
01.10.2014.

Nova kolekcija hrvatskog modnog studija Etna Maar inspirirana je filmom ”The Matrix”

Baš poput glavnog junaka Nea, dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik krenula je u bitku sa ”strojem” koji diktira što se mora nositi ove sezone.

Pred sebe je postavila izazov – pokazati kako su modni trendovi samo iluzija za koju je netko, u određenom trenutku, odlučio da će biti istinita. Andrijanina nova kolekcija, simboličnog naziva ”The One” namijenjena je onima koji odbijaju poslušno slijediti trendove i biti dio kolektiva. Obraća se modnim buntovnicima koji aktualne trendove koriste samo kao inspiraciju i interpretiraju ih na sebi svojstven način.

 

Etna Maar

 

Kodovi stila

U samoj je kolekciji vidljiva ”bitka” avantgardnih krojeva s tri aktualna trenda: minimalizmom, raskošnom slojevitošću i vječnom ljubavi prema crnoj boji.

Kolekcija uključuje bogata pletiva izrađena od efektne vunene pređe – zaštitni znak Etne Maar, duge kapute i haljine koje izgledaju poput skulptura. Prevladavaju crna, siva i petrolej zelena boja. Od materijala su korišteni vuna, neopren, pamuk i umjetno krzno, a na bazičnim odjevnim predmetima poput majica, potkošulja ili tajica pojavljuje se print s programskim kodom Etna Maar web stranice.

 

Etna Maar

 

Zaštitno lice

Snimanje kampanje za kolekciju “The One” realizirano je u Zagrebu, u produkciji modnog portala moda.hr, nekoliko dana prije osmog nastupa Andrijane Subotić Pjajčik na Cro A Porteru.

 

Etna Maar

 

Ulogu zaštitnog lica kolekcije za jesen/ zimu 2014./15. odigrala je fantastična Ivana Severinac (Taliamodel) pred objektivom fotografkinje Karmen Poznić. Kompletno žensku ekipu sa snimanja zaokružuju Tena Bašić, koja se pobrinula za make-up i Nina Dundur koja potpisuje frizuru.

Fotografije: Karmen Poznić

Preporučujemo

Pročitajte i...

Etna Maar mističnom kampanjom predstavila novu kolekciju

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar svim poklonicima pomalo mističnog izričaja predstavlja novu kolekciju pod nazivom Illumination

Zavirite u novu kolekciju hrvatskog brenda Etna Maar

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik koja stvara iza modnog brenda Etna Maar predstavlja nam novu kampanju za svoj brend nazavnu "Run Etna Run 18"

Nova kolekcija hrvatskog brenda Etna Maar inspirirana "Sumrak" sagom

Nova kolekcija dizajnerice Andrijane Subotić Pjajčik za jesen/zimu 2017./2018. inspirirana je filmskom sagom "Sumrak", čiju mističnu atmosferu prenosi i u ovu modnu priču

Balet i moda u prvome planu

ETNA MAAR predstavlja novu kolekciju za aktualnu sezonu

Nova kampanja Etne Maar

Dizajnerica Andrijana Subotić Pjajčik u kolekciji za sezonu jesen/zima 2016/17.ostaje vjerna svom prepoznatljivom rukopisu

▲ Povratak na vrh