Kaia Gerber u Versace kampanji izgleda neprepoznatljivo

23.07.2019.

Nova kolekcija poznate modne kuće

Kaia Gerber već dugi niz sezona uspješno korača putevima svoje slavne majke koja je obilježila zlatnu eru supermodela. Stoga nimalo ne čudi što je kći Cindy Crawford među ljubiteljima mode (i nostalgičarima) pridobila velik broj poklonika.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace) on Jul 22, 2019 at 12:37am PDT

Nova kampanja legendarne modne kuće Versace podigla je prašinu na društvenim mrežama. Naime, na jednom od vizuala koje je svojim objektivom snimio poznati modni fotograf Steven Meisel nalazi se i Kaia Gerber, no ono što je publika zamjerila jest što na fotografiji uopće ne sliči na sebe. “Ako žele da model izgleda drugačije od Kaie, zašto ga ne angažiraju?” pisali su jedni, dok je drugi tabor objasnio kako je “odlika pravog modela sposobnost transformacije, a Kaia je to, u kampanji za Versace, i dokazala”.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace) on Jul 22, 2019 at 9:28am PDT

Bilo kako bilo, čitavo ozračje Versace kampanje za kolekciju jesen-zima 2019/20. godine mnogo je drugačije od svega što smo navikli viđati pod imenom ove modne kuće. Donatella je poželjela da kampanja odiše rock’n’roll vibrom, a na svom je službenom Instagram profilu Versace objavio kako je čitava kolekcija za hladnu sezonu bazirana na istraživanju dihotomije luksuza i grungea.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Versace (@versace) on Jul 22, 2019 at 1:03pm PDT

Kolekcija odiše eklektičnošću, prožetom prepoznatljivim Versace printom, no čini se kako se publika više koncentrirala na neobičan look Kaie Gerber. No, kao što smo već naučili, u modnom je svijetu ionako bitno samo skrenuti pozornost na sebe, na koji god način to učinili. Stoga vjerujemo kako je efekt postignut.

 

Piše: T.L.
Fotografije: Instagram/Versace

Preporučujemo

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh