Ove Chloé čizme će svi nositi tijekom proljeća

04.02.2018.

Natacha Ramsay-Levi u svojoj je debitantskoj kolekciji za kuću Chloé već predstavila nekoliko komada koje će svi nositi iduće sezone, a među njima su i ove sjajne čizme

Radi se o modelu nazvanom Chloé Rylee i to u Medium veličini. Ove su čizme predstavljene u kolekciji za proljeće i ljeto 2018. godine kuće Chloé, a prema svemu sudeći postat će najpopularnije gležnjače za proljeće 2018. godine.

Net A Porter ih je uvrstio u “it” komade u svom magazinu The Edit iako ih ta online trgovina još ni nema u svojoj ponudi. Na reviji koja je doržana u rujnu prošle godine u Parizu prikazano je čak devet modela ovih odličnih gležnjača. Među njima su kožni crni, bijeli i tamnoplavi model, dva smeđa koja imaju kožne i platnene dijelove, te čak četiri modela od zmijske kože u dvije nijanse smeđe, crvenoj i jednoj šarenoj kombinaciji boja.

Natacha Ramsay-Levi

Da u kući Chloé očekuju da će ove čizme biti veliki hit dokazuje i činjenica da su one glavna zvijezda njihove ljetna kampanje, ali i to da ih je sama Natcha Ramsay-Levi nosila na svojoj prvoj reviji za Chloé. U njihovoj se ponudi za sada nalaze samo dva smeđa modela čije cijene iznose 1.250 i 1.390 eura, a očekuje se da će se u ponudi uskoro naći još različitih modela Chloé Rylee čizama. U galeriji pogledajte kako one izgledaju.

Piše: N.B.
Foto: Chloé / Profimedia

Preporučujemo

Pročitajte i...

Berlinski brend čije će čizme okupirati ulice

Fantastične cipele koje su nam zapele za oko

Kako nositi „chunky“ čizme na chic način?

Čizme s glomaznim džonom više nisu samo za planinarenje i uređivanje vrta!

Grčka božica: Katie Holmes u krem plavoj Chloé haljini

Što glumica nosi na glazbenom festivalu?

Koji će model čizama pokoriti nadolazeću sezonu?

Istražili smo najnovije kolekcije i odabrali najupečatljivije modele

▲ Povratak na vrh