Saznajte zašto svi spominju reviju Rodartea

12.09.2018.

Romantična moda drama na groblju

Ni kiša nije mogla uništiti dugo iščekivanu Rodarte reviju koja se održala u sklopu New York Fashion Weeka. Nakon što su se nekoliko sezona pokazivale na revijama u Parizu dizajnerice Kate and Laura Mulleavy su svoje proljeće 2019. donijeli u New York. Revija se održavala na groblju, a dodatnu dramatičnost cijelog događanja mogu zahvaliti prirodi, odnosno nevremenu. Manekenke su na pistu usred groblju Marble pratili kišobranima. Za brend poznat po svojoj prozračnosti, ovaj mračni kontrast nevremena na groblju, nije mogao biti bolji.

Usprkos pljuskovima, Rodarteova romantična drama prepuna tila i cvijeća se uspješno odigrala pred očima gledatelja s kišobranima.

Pogledajte kako je to izgledalo!

Piše: V.S.
Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Glamurozni ulazak na hrvatsko tržište modne tvrtke MONA

Brojne poznate Hrvatice i predstavnici medija uživali su u elegantnoj atmosferi zagrebačkog Muzeja Mimara gdje je upriličena večera za osamdeset odabranih uzvanika i prezentacija limitirane kolekcije „Moonlight“ s potpisom poznate modne tvrtke Mona.

Högl State of the Art - modna večer u znaku secesije

U prekrasnom prostoru Hrvatskog glazbenog zavoda, uz gošću dizajnericu Saru Lončarić i njen Blackpearl, austrijski brend Högl predstavio je aktualnu kolekciju

Kad su svi gosti u crnom, a vi ne: slavne osobe na reviji Celine

Proučavamo prvi red revije Celine proljeće-ljeto 2020. godine

Najzačudnija modna revija ove sezone u New Yorku

Inkluzivna pikantna revija na hrskavoj pisti

▲ Povratak na vrh