Zavirite u bajkovitu novu kolekciju kuće Delpozo

12.01.2018.

Španjolska kuća Delpozo jučer je predstavila svoju najnoviju predjesensku kolekciju koja nas je očarala na pri pogled

Za novu kolekciju Delpozov kreativni direktor Josep Font inspirirao se fotografijama neba talijanskog fotografa Franca Fontane, kao i portretima ptica u studiju britanskog fotografa Lukea Stephensona. To je jasno vidljivo u lookbooku ove predjesenske kolekcije, u kojem nalazimo prave ptice te oslikane pozadine ispred kojih su smješteni modeli, pa bismo zbog takve scenografije lookbook lako mogli zamijeniti s hiperrealistčnih uljnim slikama.

Odjeća je kao i uvijek kad je u pitanju Josep Font, besprijekorna. Linije neba s Fontaninih fotografija prenesene su na krojeve i motive pruga, a raskošne boje perja papiga razlile su se pojedinim krojnim dijelovima ili pak motivima koji se pojavljuju kao što su cvijeće, pruge i nepravilni točkasti uzorci.

Savršena je ovo kolekcija koja nas je uvela u novu eru Delpoza. Taj španjolski brend više neće prikazivati svoje kolekcije u New Yorku već u veljači svoju prvu kolekciju prikazuje u Londonu. To bi za njih mogao biti sjajn potez, a mi jedva čekamo vidjeti kolekciju.

Piše: N.B.
Foto: Delpozo

Preporučujemo

Pročitajte i...

Otkrijte novu mušku kolekciju Silvija Vujičića

Silvio Vujičić predstavlja još jednu do zadnjeg detalja promišljenu mušku kolekciju za svoj brend E.A. 1/1 S.V.

Vratile su se trake za kosu!

Pamučne trake za kosu više nećemo koristiti samo kad čistimo lice, jer se ovaj odličan modni dodatak vraća u modu!

Meghan Markle izgleda chic u crnom pri posjetu Cardiffu

Meghan Markle i princ Harry stigli su u Cardiff gdje je buduća vojvotkinja zablistala u crnom

Preslatke torbice koje će iduće sezone svi nositi

Salvatore Ferragamo je u svojoj kolekciji za ljeto 2018. predstavio preslatke torbice koje bi u novoj sezoni mogle osvojiti trendseterice diljem svijeta

Tri trudničke kombinacije Mirande Kerr

Miranda Kerr je još u studenom potvrdila da čeka svoje drugo dijete, a sada se u javnosti počela pojavljivati u prvim trudničkim kombinacijama

▲ Povratak na vrh