Zavirite u rujanski broj časopisa Elle!

23.08.2018.

Od ovog broja časopisa dolazi u redizajniranom i još raskošnijem obliku, s većim formatom i više stranica

Na kioske je stigao rujanski broj časopisa Elle!
Naš “September Issue”  posvećen je modi te nudi sveobuhvatan pregled najnovijih trednova koje ćemo nositi u nadolazećim hladnijim jesenskim danima.
Moramo se pohvaliti da od ovog broja časopis dolazi u redizajniranom i još raskošnijem obliku. Imamo veći format i više stranica.
Za rujanski cover story časopisa ovog je puta bila zadužena vizažistica Kristina Vidic, predavačica na Central St. Martinsu, koja je kreirala ekstravagantnu beauty priču naziva “Funny Face” s našim poznatim modelom Magdalenom Gero.
Jednu posebnu modnu priču ovog smo kolovoza kreirali na otoku Šolti. Mladi fotograf Filip Koludrović, model Ana Buljević, stilistica Ana Nikačević, frizer Ante Pažanin iz salona Glamour te vizažistica Joyce Clerks uz  pomoć slikara Vicka Buktenice iskoristili su sve ljepote dalmatinskog otoka te producirali fotografije koje krase čak 12 stranica rujanskog izdanja magazina Elle.

Iza scena na snimanju editorijala

Novi broj donosi i ekskluzivni intervju s losanđelskom dizajnericom Jasmin Larian, osnivačicom brenda Cult Gaia, dobro nam poznatog po it-torbama kojima malo koja stilski osvještena dama uspije odoljeti.
U novom Elleu potražite i intervjue s jednom od najsnažnijih dramaturginja mlađe generacije Vedranom Klepicom kao i razgovor s Kaiom Gerber, 16-godišnjom dizajnericom u usponu, koju je za suradnju odabrao čuveni Karl Lagerfeld.
Elle je u prodaji od 20. kolovoza na svim kioscima!

Piše: V.S.

Foto: Igor Maković

Preporučujemo

Pročitajte i...

Jeste li vidjeli novi broj Sense?

Sve nove pretplatnike magazin Sensa i Zlatarnice Prahir daruju s Amitié narukvicom prijateljstva

Ne propustite rujansko izdanje National Geographica Hrvatska!

Novi broj National Geographica otkriva sve o utvrdama koje okružuju grad Šibenik, a koje zahvaljujući projektima obnove i novoj tehnologiji udahnjuju život

Ne propustite rujansko izdanje najbolje građenog časopisa za muškarce

U rujanskom broju donosimo gomilu treninga, prijedloga za zdravu prehranu, savjeta za dušu i tijelo, inspirativnih priča te broj završavamo najžešćim treningom za ramena ikad

Znate li kako zapravo nastaje modni editorijal?

Borba s pčelama, ronjenje, potopljeni brodovi...Tim Elleovih suradnika za rujansko izdanje magazina otputovao je na Šoltu i snimio nevjerojatan editorijal. Otkrijte kako je nastajao!

Na kioscima je nova ljetna Sensa!

Uz novu Sensu je u prodaji i limitirani paket s ljetnim štivom

▲ Povratak na vrh