Massimo Dutti //

Poznati luksuzni i high street brendovi već su predstavili svoje najnovije kolekcije za ljeto, a u moru kupaćih kostima, pronašli smo i nekoliko zanimljivih detalja za plažu poput japanki, pletenih torbi, sunčanih naočala, marama i naravno parea.

Pareo je jedan od najsvestranijih komada kada govorimo o ljetnoj garderobi. Možete ga nositi na plažu preko kupaćeg kostima, ali isto tako i kao haljinu ili suknju u kombinaciji s lanenom bluzom. Tako se ovaj dodatak lako prilagođava od dnevnog do večernjeg komada odjeće, a ako ćemo suditi po aktualnim trendovima, i dalje je najpopularniji onaj pareo koji na sebi ima neki zanimljivi uzorak. Ove sezone nose se životinjski uzorci, pa je ovaj pareo koji smo pronašli u ponudi high street brenda Massimo Dutti jednostavno savršen izbor za ljeto.

Massimo Dutti

Massimo Dutti

Preo suknja s uzorkom zebre napravljena je od 100% lana, a dostupna je po prihvatljivoj cijeni of 59,95 eura. Možete je pronaći u dvije kombinacije boja, cno-bijeloj i smeđe-bijeloj, a iako smo obožavatelji klasičnog zebra printa, ipak preferiramo ovu drugu kombinaciju sa smeđom bojom koja pareu dodaje jedan safari touch.

Massimo Dutti

Pareo možete kombinirati uz neku dobru bijelu košulju ili pamučni top, a na fotografijama je stiliziran uz jednodijelni kupaći kostim istog printa i sandale, tako da izgledao kao da je zapravo riječ o haljini. No, zanimljivi čvor s lijeve strane odaje da se ipak radi o paru koji će definitivno unijeti dodir divljine u vaše svakodnevne ljetne kombinacije. Mi smo ga već dodali na wishlistu i iskreno, jedva se čekamo s njim poigrati čim nam to još malo temperature dozvole.

Massimo Dutti

Moda