Kim Kardashian
Instagram @chrisappleton1 //

Kim Kardashian

Prirodna brineta oduševila nas je svježe obojenom platinasto plavom kosom, no nije skroz izblajhala kosu, već je korijene ostavila u svojoj prirodnoj boji kose. Osim što je svoju promjenu servirala na društvenim mrežama, ove se subote prvi put kao plavuša pojavila na gala večeri i prikupljanju sredstava Lo Máximo 2024 u organizaciji Homeboy Industries u Los Angelesu, gdje je naravno skrenula pažnju na sebe.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Chris Appleton (@chrisappleton1)

Njezin frizer, Chris Appleton, podijelio je slike i TiktTok video gdje Kim hoda i pozira s novom bojom kose. "Ice Kimmy, željeli smo zadržati prirodan korijen a plavu hladnu i kremastu. Ofarbao sam je u nekoliko navrata kako ne bi previše oštetili kosu.", napisao je na Instagramu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kim nas je već prije oduševila svojim transformacijama u plavu boju kose, a zadnji put je bila plava uoči Met Gale 2022. godine. Izblajhala je svoju kosu kao počast Marilyn Monroe, čiju je haljinu posudila iz muzeja Ripley's Believe It or Not! Monroe j tu haljinu nosila 1962. godine kad je pjevala Sretan rođendan bivšem predsjedniku Johnu F. Kennedyju, te je Kim bila velika čast što nosi baš tu haljinu.

@chrisappletonhair Back to blonde 🧊 @Kim Kardashian ♬ espresso sabrina - celebs media

Tada je 43-godišnjakinja, priznala kako joj je trebalo gotovo dva dana da pripremi kosu i frizuru, kako bi bilo sve savršeno na kraju. “Boja mora biti onakva baš kakvu smo zamislili. Moramo to dobro napraviti jer imamo samo jedan dan za farbanje, pa ćemo sljedećih 15 sati provesti farbajući kosu”, izjavila je. Appleton je jednom prilikom i pohvalio Kim zbog njezine predanosti i posvećenosti prema kosi jer je spremna sjediti 15 sati samo kako bi boja ispala kako su zamislili, ali svaki pramen kose je važan, pa idu uvijek jako polako.

Met Gala nam se približava, a mi se pitamo kakav to look Kim sprema da nas je već sad oduševila ovom transformacijom.

Ljepota