Promo //

Proljeće je pravo vrijeme za uzbudljive projekte kojima ćete udahnuti svježinu vlastitom domu. Prilikom dizajniranja interijera naglasak treba biti na stvaranju okruženja koje će biti kvalitetno i funkcionalno te odražavati vašu osobnost. A uz današnje mogućnosti, lako je stvoriti i vizualno očaravajući prostor. Baš zbog ovih karakteristika zidne tapete su već godinama vodeća zidna obloga u svijetu dizajna interijera.

Promo

Poznati domaći proizvođač tapeta, MagisWall lansirao je dugo očekivanu proljetnu kolekciju koja nudi zadivljujući niz motiva koji će svakoj prostoriji u vašem domu dati osobnost i karakter. Nova dizajnerska kolekcija kreirana je hrabro, s posebnim naglaskom na snažnim umjetničkim djelima koja traju. Tako nova kolekcija slavi ekspresiju lica odvažne žene s jedne, te nudi snagu mora i prirodne oaze, s druge strane.

Promo
Promo

“Od samih početaka vjerujemo kako bi vaš dom trebao odražavati tko ste - vašu osobnost, stil, vašu priču. Zato su naše kolekcije dom raznim stilovima.". rekla je Janja Pavetić, suosnivačica i kreativna direktorica MagisWalla.

Transformacija doma zid po zid

Jedna od ključnih prednosti ovih tapeta je praktičnost. Osim što podižu estetiku prostora, pružaju izdržljivost i jednostavno održavanje. S novim materijalima i tehnologijama, instalacija je jednostavna čak i u kupaonicama, nudeći alternativu pločicama s estetskom prednošću i lakšim održavanjem.

Promo
Promo

Transformacija doma s ovom kolekcijom tapeta ide korak po korak, zid po zid. Beskonačne mogućnosti prilagodbe boja, uzoraka i detalja omogućuju stvaranje jedinstvene priče za svaki prostor. Nadalje, stalne inovacije i ulaganja u proizvodnju tapeta omogućavaju da se one postavljaju još jednostavnije, što čini brzinski proljetni makeover dostupnim svakom vlasniku doma.

Promo

Ukratko, nova kolekcija tapeta tvrtke MagisWall idealan je izbor za osvježavanje i transformaciju vašeg doma ovog proljeća.

Lifestyle