Weekend Max Mara
Promo //

Weekend Max Mara

Kolekcija proljeće/ljeto popraćena je kampanjom koja savršeno utjelovljuje raspoloženje kolekcije i vjerno prikazuje duh Weekend Max Mara žene koja bježeći od svijeta i stvarnosti istražuje nove živopisne krajolike i kolorite.

Strast za avanturom, slobodom i iskustvima koja se pamte ocrtavaju se i u kampanji koja nas ove sezone vodi na topli jug, u prekrasne i raskošne mediteranske vrtove, dok narativ same kampanje naglašavaju odjevne kombinacije koje iako se savršeno stapaju s okolinom, odskaču bezvremenskim i besprijekornim stilom i estetikom. Weekend Max Mara kolekcija ostaje autentična i vjerna svom izričaju i nosiva je uvijek, kod kuće, bilo gdje i bilo kada.

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Kolekcijom dominiraju komadi koji su nosivi u raznim prigodama: od casual i svakodnevnih do onih prožetih vječnom elegancijom i suvremenim dizajnom koji su idealni za poslovne i formalne prigode. Elegantna i vješto krojena odijela, košulje, atraktivni baloneri, ženstvene haljine kao i šarmantni modni dodaci čine neke od ključnih komada koji su ujedino i okosnica svake proljetne i ljetne garderobe. 

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Tako će klasično odijelo u neutralnim nijansama upotpunjeno decentnom košuljom i mnogima omiljenim modnim dodatkom: ikoničnom Pasticcino torbicom biti idealna kombinacija za suvremenu i samosvjesnu ženu koja se ne odriče elegancije i istančanog stila ni u poslovnom okruženju.

Zvijezda proljetno/ljetne kolekcije je i poznati reverzibilni Weekend Max Marin baloner koji ove sezone, osim u klasičnim bež tonovima dolazi i u verziji od vječnog trapera – ukomponiran u total denim look kojeg čine opuštena denim košulja i jeans širokih nogavica koji je jedan od većih trendova ove sezone.

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Dodir boho ženstvenosti, savršeno primjeren lokacijama na kojima je snimljena kampanja donosi haljina s paisley umetcima, koja je samo jedna od brojnih modela haljina koje postaju uniforma svake modno osviještene žene u proljetnom i ljetnom periodu.

Kolekcija je raznovrsna i obuhvaća široki spektar modnih kombinacija, ali kvalitetni materijali, posvećenost detaljima i savršeno krojene siluete odrednice su koje su zajedničke svim artiklima u kolekciji. 

Weekend Max Mara

Weekend Max Mara

Ovaj brend koji je lansiran još 1983. kao casual vikend kolekcija, evoluirao je u autentični talijanski lifestyle brend s jedinstvenim identitetom i osobnošću. Danas Weekend Max Mara u svojim kolekcijama nudi široki asortiman odjevnih predmeta i modnih dodataka koji balansiraju između aktualnih trendova i vječnih, uvijek nosivih klasika. Kolekciju proljeće ljeto kao i inspiraciju za outfite za novu sezonu pronađite u Weekend Max Mara poslovnicama u Zadru (Supernova Zadar) i Splitu (Narodni trg 4).

Moda