Instagram
@penny //

Instagram

Na vrhu liste trendova krajem 2023. godine bile su Adidas Samba tenisice. Još od prošle jeseni ove viralne tenisice možemo vidjeti na nogama raznih slavnih osoba u gotovo svim mogućim bojama i kombinacijama. Ove godine Adidas nas je opet osvojio svojim novim modelom Samba tenisica u suradnji s britansko-jamajčanskom dizajnericom Wales Bonner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli adidas samba collector (@sambacollector)

Dolaskom proljeća, došlo je vrijeme za zamjenu toplih zimskih čizmica ugodnim trendi tenisicama, a među ovogodišnjima posebno su se istaknule Adidas Samba x Wales Bonner. Ove tenisice brzo su postale popularne na društvenim mrežama, a mi ih definitivno želimo u svojoj kolekciji.

Novi model viralnih tenisica

Adidas Samba x Wales Bonner kolekcija donosi kreativnost britansko-jamajčanske dizajnerice ovom bezvremenskom modelu te stvara savršen balans između trendi tenisica i visoke mode. Wales Bonner koristila je elemente afro-karipske kulture poput jarkih boja, bogatih tekstura i raznih uzoraka kako bi stvorila luksuzni, ali svakodnevni model tenisica. Njen kreativan pristup stavlja naglasak na kulturu, ali i identitet svakog vlasnika tenisica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli SOLLES (@__sollesng)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Wales Bonner (@walesbonner)

Upravo zbog svog jedinstvenog izgleda i zanimljive priče ove su tenisice osvojile naša srca, stoga ćemo sigurno za njih pronaći mjesto u ormaru!

Moda