Izvor: Profimedia
//

Izvor: Profimedia

Od prvog pojavljivanja na filmskom platnu 1962. godine, James Bond je postao sinonim za elegantnog, hrabrog i neodoljivo šarmantnog tajnog agenta. S 25 filmova iza sebe, ova franšiza ostavlja dubok trag u filmskoj industriji i kulturi općenito, pa nas ne iznenađuje što su se oko izbora glumca za ovu značajnu ulogu uvijek vodile velike polemike. No, izgleda kako je James Bond nakon dobio novo lice, a to je lice glumca Aarona Taylora-Johnsona.

U proteklom razdoblju spekuliralo se o mnogim glumcima kao potencijalnim nasljednicima Daniela Craiga, no izbor Barbare Broccoli, dugogodišnje producentice Bond filmova, pao je na britanskog glumca s impresivnom filmografijom. 

Što znamo o misterioznom glumcu?

Aaron Taylor-Johnson svoj je put kroz filmski svijet započeo skromno, ali njegov glumački talenat, ipak je s vremenom izbio na površinu. Njegova uloga Johna Lennona u biografskom filmu "Nowhere Boy" donijela mu je priznanja i pokazala njegovu sposobnost prenošenja emocija na ekranu, a nakon nje su uslijedile još dvije bitne uloge u popularnim filmovima "Kick-Ass" i "Avengers: Age of Ultron", gdje je demonstrirao svoju sposobnost za akcijske i kompleksne likove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Najnovija uloga u filmu "Nocturnal Animals" privukla je posebnu pažnju kritike i publike, te donijela Taylor-Johnsonu Zlatni globus za najbolju sporednu mušku ulogu, a osim zavidne glumačke reputacije, Aaron nije nepoznat ni modnom svijetu. Tijekom svoje karijere surađivao je s različitim poznatim modnim brendovima poput Guccija, Saint Laurenta, Givenchyja, Prade i brojnih drugih i sudjelovao na prestižnim modnim događajima čime je dodatno proširio svoj utjecaj u industriji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

Nagađanja o redatelju

Iako još uvijek nije službeno potvrđeno, sve više indicija ukazuje na to da će sljedeći redatelj James Bonda biti Christopher Nolan. Impresivni redatelj s kojim je Aaron već prije surađivao, pa ne sumnjamo kako bi svijet uskoro mogao dobiti jedan zanimljivi i svježiji pristup klasičnom Bond filmu.  

Nova era James Bonda započinje vrlo brzo, a mi naravno očekujemo uzbudljive avanture, neočekivane preokrete i neizbježan šarm koji je dio Bondovog DNA, bez obzira na to tko ga utjelovljuje. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aaron Taylor-Johnson (@aarontaylorjohnson)

 

Pop kultura