Fotografija: IMDB
//

Fotografija: IMDB

Malo tko nije čuo za jednu od najgledanijih američkih serija Suits, koja, iako je prestala sa snimanjem prije nekoliko godina, i dalje glasi za jednu od najboljih i najintrigantnijih serija, barem prema procjeni generacije Z. Serija prati dvojicu odvjetnika Harveyja Spectera (Gabriel Macht) i Mikea Rossa (Patrick J. Adams) koji kroz humor i intrigu, rješavaju teške odvjetničke slučajeve u uglednoj odvjetničkoj tvrtki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

Napisana od strane originalnog tvorca Aaron Korsha, "Suits: LA" će istražiti život Teda Blacka, bivšeg federalnog tužitelja iz New Yorka koji se snalazi u okrutnom pravnom krajoliku LA-a. Dok se bori s osobnim i profesionalnim izazovima, Ted se mora suočiti sa svojom prošlošću dok kroči naprijed u gradu gdje se vjernost testira na svakom koraku. 

Iako glumačka postava za "Suits: LA" još nije objavljena, nagađa se o potencijalnom povratku poznatih lica iz originalne serije. Patrick J Adams, koji je utjelovio voljenog lika Mikea Rossa, izrazio je svoju spremnost za reprizu uloge ako mu se pruži prilika, a mnogi spekuliraju kako bi ovo mogao biti i veliki povratak Meghan Markle u glumačke vode. Unatoč početnim sumnjama, nedavni događaji sugeriraju da takva mogućnost možda ipak nije potpuno isključena budući da Meghan i njen suprug princ Harry, nakon odlaska s kraljevskog dvora,  istražuju nove puteve u svojim profesionalnim nastojanjima, uključujući filmsku i TV produkciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Variety (@variety)

U krajoliku gdje su iznenađenja norma, perspektiva ponovnog viđanja poznatih lica na ekranu dodaje dodatni sloj uzbuđenja nadolazećoj seriji. Dok se produkcija priprema za početak u ožujku, obožavatelji s nestrpljenjem očekuju daljnje ažuriranje i najave glumačke postave, a mi u nastavku donosimo nekoliko najboljih modnih kombinacija koje je Meghan, odnosno Rachel nosila u seriji:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suits (@suitspeacock)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🌑🕸🌕⚔🍷🗝 (@eyesneverliechico)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Zane Suits (@rachel_zane_suits)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal Style Watch (@royalstylewatch)

 

Pop kultura