Profimedia //

Zendaya je u četvrtak gostovala u emisiji "Dobro jutro, Amerika" povodom najnovijeg filma Challengers i naravno da je svojim prepoznatljivim stilom apsolutno osvojila društvene mreže. Zablista je u retro inspiriranoj cvjetnoj haljini brenda Erdema iz kolekcije jesen 2024. i time napokon najavila izlazak iz tenniscore estetike.

Profimedia

Silueta haljine koja podsjeća na 50-e i 60-e, zračila je vječnom sofisticiranošću, ističući njezinu figuru s proširenom suknjom prekrivenom nježnim tilom. Zendaya je iskombinirala s dijamantnim nakitom brenda Bulgari i klasičnim bijelim salonkama Christian Louboutin.

Profimedia

Zendayina frizura, stilizirana od strane talentirane Ursule Stephen, uključivala je elegantni val, dok je šminker Ernesto Casillas naglasio njezinu prirodnu ljepotu sa suptilnim smeđim sjenilom i sjajnim nude ružem, upotpunjujući beznaporna chic izgled

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Film Updates (@filmupdatesmain)

Ovo pojavljivanje je pravo osvježenje nakon uzastopnih tenniscore looko-a, i kao takvo označava još jedan modni trijumf u Zendayinom karijeri. Od premijera na crvenom tepihu, do press turneja, glumica zajedno sa voljenim stilistom Lawom Roach kontinuirano pomiče granice i postavlja trendove u osebujnom modnom krajolikom.

S obzirom na to da "Challengers" dolazi u kina ovog petka, obožavatelji sigurno mogu očekivati još nevjerojatnih lookova od Zendaye koja svakodnevno utvrđuje svoj status modne ikone našeg vremena.

Moda