Promo //

Poznati sportski gigant Reebok udružio je snage s elegantnom i sofisticiranom estetikom brenda Anine Bing. Ovaj spoj rezultirao je kolekcijom inspiriranom vječnom elegancijom Princeze Diane i ikoničnim stilom Whitney Houston, pa zapravo možemo reći kako je kolekcija nostalgično putovanje natrag u 90-e, prilagođeno današnjim ženama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANINE BING OFFICIAL (@aninebingofficial)

Od udobnih setova s kratkim rukavima i biciklističkih hlača koje odražavaju opuštenu eleganciju, do chic trenirki, svaki komad u kolekciji zrači retro šarmom sa suvremenom notom. Tako je kolekcija zapravo namijenjena modernoj ženi u pokretu, a komadi su zamišljeni tako da se kombiniraju s blejzerima, širokim trapericama i svim ostalim uz pomoć čega se postiže kontrast sportskoj odjeći.

REEBOK X ANINE BING
REEBOK X ANINE BING
REEBOK X ANINE BING

Na našem radaru su se pronašli i prilagodljivih bodiji iz kolekcije, kao i nekoliko cool dukserica koje savršeno kombinira udobnost i stil. No, nijedna kolekcija inspirirana 90-ima ne bi bila potpuna bez izbora retro tenisica, pa je tako Reebok u sklopu kolekcije predstavio redizajn svojih Classic Nylon i Freestyle Hi modele.

REEBOK X ANINE BING
REEBOK X ANINE BING

Bilo da idete na brunch s prijateljima ili obavljate sto i jedan zadatak po gradu, Reebok x Anine Bing kolekcija će vas definitivno osvojiti. Vrijeme je da prihvatimo duh It djevojaka iz 90-ih.

Moda