Nivea
//

Nivea

Na eventu održanom u galeriji Kranjčar u Zagrebu okupljene predstavnike medija te influencere NIVEA je podsjetila koliko je važno osjećati se dobro u vlastitoj koži, usredotočiti se na "ovdje i sada" i ne zaboraviti uživati u trenutku. U tome je prisutnima pomogla i poznata fotografkinja Mara Bratoš, čije smo autoaktove imali priliku vidjeti i uvjeriti se u ljepotu i slobodu ženskog tijela bez obzira na mane kojima se često opterećujemo, dok je voditeljica, producentica i content kreatorica - Antonija Blaće objasnila što za nju znači ljubav prema sebi i svome tijelu.

Kada vam strije i pigmentacijske mrlje na tijelu odvlače pažnju, NIVEA je tu da vam pomogne da se osjećajte dobro u vlastitoj koži i iskoristite svaki trenutak za uživanje.

Nivea

Nivea

Nakon ostvarenog velikog uspjeha Luminous630® linije za njegu lica kojoj vjeruje više od milijun žena diljem svijeta, NIVEA sada predstavlja svoj jedinstveni način djelovanja u novoj liniji za njegu tijela koja ujednačava tonove kože i vidljivo smanjuje pojavu strija i pigmentacijskih mrlja.

Nivea

Nivea

NIVEA znanstvenici proveli su deset godina detaljnog istraživanja i pregledavanja više od 50.000 molekula kako bi pronašli najučinkovitiju za balansiranje prirodne razine melanina u koži. Molekula broj 630 dokazano je ona koja najbolje ujednačava razlike u boji kože, a sada se koristi u novoj Luminous630® liniji za njegu tijela koja dokazano smanjuje kontrast između strija i okolne kože.

Nivea

Nivea

Odaberite vidljivo rješenje protiv strija uz NIVEA Luminous630 uljni serum za tijelo koji učinkovito djeluje na njih u samo 2 tjedna. Jedinstvena formula uljnog seruma s patentiranom molekulom Luminous630® regulira prirodnu proizvodnju melanina u koži i ublažava kontrast između strija i kože koja ih okružuje. 

Nivea

Nivea

  • Vidljivo smanjuje strije uzrokovane trudnoćom, hormonalnim promjenama ili promjenama tjelesne težine
  • Djeluje od prvog dana, a rezultati su vidljivi već nakon 2 tjedna upotrebe
  • Pruža trenutačan osjećaj glatke kože na području strija i 48-satnu hidrataciju
  • Redovita masaža sprječava nastanak novih strija

Još jedan dodatak Luminous630® liniji proizvoda koji će vas oduševiti je NIVEA Luminous630 krema za tijelo protiv strija i pigmentacijskih mrlja. Svojom laganom teksturom i brzoupijajućom formulom intenzivno hidratizira vašu kožu do 48 sati, ostavljajući je ugodno mekom i nahranjenom.

Nivea

Nivea

  • Visoko učinkovita i trenutačna zaštita od UVA/UVB zračenja i preranog starenja kože izazvanog suncem
  • Pruža osvježavajući učinak i osjećaj glatke kože
  • Lagana i nemasna fluidna formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E
  • Formula je 65 % biorazgradiva

Potpuno bezbrižno upijanje sunca, sada je moguće uz NIVEA SUN Dark Spot Control fluid za zaštitu lica SPF 50+ koji trenutačno štiti vašu nježnu kožu od UV zraka. Sprječava i vidljivo smanjuje mrlje izazvane suncem zahvaljujući LUMINOUS630® patentiranom sastojku. Preporuča se za sve tipove kože uključujući osjetljivu kožu, idealan za svakodnevnu upotrebu lica, vrata i dekoltea.

Nivea

Nivea

  • Visoko učinkovita i trenutačna zaštita od UVA/UVB zračenja i preranog starenja kože izazvanog suncem
  • Pruža osvježavajući učinak i osjećaj glatke kože
  •  Lagana i nemasna fluidna formula obogaćena hijaluronskom kiselinom i vitaminom E
  •  Formula je 65 % biorazgradiva
Ljepota