© Instagram/Promo
© Instagram/Promo //

© Instagram/Promo

Parfemi koje potpisuju poznate osobe su odvijeka imali negativnu auru oko sebe. Nerijetko se na svaki beauty projekt poznate glumice ili pjevačice gleda kao na način brze zarade od zaluđenih obožavatelja koji će taj proizvod kupiti neovisno o njegovoj kvaliteti ili nerijetko nepristupačnoj cijeni. Dok je to možda nekad bio slučaj, danas se mnoge poznate osobe trude oko svojih beauty brendova, neki od kojih su postali proizvođači najtraženijih proizvoda na svijetu. Među njima su, naravno, parfemi poznatih osoba koji su u posljednjih nekoliko godina postali puno kvalitetniji, puno traženiji, no i puno skuplji, a neki od njih svojom cijenom već ulaze u niche kategoriju. Sjetili smo se nekih kultnih klasika s kojima smo se sigurno susreli u života, a pronašli smo nekoliko novih celebrity izdanja koja su nam odmah zaokupila pažnju svojom interesantnom kompozicijom.

Beyonce – Cé Noir

Poznata Beyoncé nije stranac svijetu parfema. Prije desetak godina je imala nekoliko hit parfema poput Heat i Pulse koji su se prodavali u svim malo bolje opremljenim drogerijama diljem cijelog svijeta, a Heat je tijekom svoje prodaje zaradio preko 400 milijuna dolara, čime je postavila rekord za najunosniji celebrity parfem. Njeno prošlogodišnje parfemsko izdanje koje je pratilo Renaissance turneju, Cé Noir, bi moglo vrlo brzo srušiti rekord njenog prošlog parfema. Cé Noir otvaraju slatke note meda i klementine, a prate ga srednje note intenzivne ruže i jasmina. U bazi parfema se nalaze note smole, tamjana i ambera koje se odlično slažu s gornjim, slatkim notama. Cé Noir je dostupan jedino putem njene službene stranice, te je definitivno puno ekskluzivniji i kvalitetniji od njenih dosadašnjih parfema.

Promo foto
Promo

Rihanna - Fenty        

Pjevačica čiji beauty brend nitko do sada nije premašio je legendarna modna ikona Rihanna koja u svom asortimanu odnedavno ima i fenomenalan parfem. Fenty je parfem koji u svojoj interesantnoj smeđoj bočici skriva voćnu i cvjetnu kompoziciju koju otvaraju zanimljive note naranče i borovnice. Srednje note ruže i geranijuma nadopunjuje interesantna i slatka nota magnolije, dok mu se u donjem dijelu nalazi intenzivni pačuli i mošus. Ovaj parfem odiše luksuznom i toplom aurom koja definitivno nije bila prisutna u njenim prethodnim parfemima.

Promo foto
Promo

Billie Eilish – Eilish

Zvijezde nove generacije definitivno prate staru generaciju po pitanju beauty proizvoda. Tako je i pjevačica čarobnog glasa Billie Eilish prije tri godine predstavila svoju parfemsku liniju Eilish i svoj prvi parfem u bočici koja je oblikovana po njenom dekolteu. Eilish je do sada izbacila tri parfema, no njen prvi je istog dana postao kultni klasik koji je gotovo pa najavio trend gurmanskih parfema u nadolazećim godinama. Eilish otvaraju slatke note crvenih bobica, mandarine i šećera. Sredinu parfema čine note vanilije, kakaa, ruže i paprenasti akord. Donju, intenzivnu bazu mu čini tonka grah, mošus i drvenasti akord. 

Promo foto
Promo

Rare Beauty – Find Comfort

Rare Beauty, brend iza kojeg stoji pjevačica Selena Gomez, je možda jedini pravi konkurent Rihanninom Fentyju. Osim odličnih it proizvoda koji spajaju skincare i dekorativnu kozmetiku, među kojima se ističe odlično sjajilo za usne koje već godinama ima it-status, se ističe i njen prvi funkcionalni parfem za kožu i kosu. Miris koji otvaraju svježe note pomela i raznih citrusa je istovremeno njegujuća maglica za kosu i kožu koja hidratizira i štiti kosu od vanjskih utjecaja. U srednjim notama ima opuštajuće note čaja i ljubičice, a zatvaraju ga note vetivera i kašmira. 

Promo foto
Promo

Christina Aguilera – By Night

Tko se od nas barem jednom nije susreo s parfemskim kreacijama Christine Aguilere? U njenoj ponudi se nalazi By Night, kultni parfem koji se uspješno prodaje gotovo 15 godina. Otvara ga slatko-kisela kombinacija nota jabuke, ananasa, mandarine i rabarbare. Dodatno ga zaslađuju srednje, cvjetne note breskvinog cvijeta, heliotropa i ljiljana. Ovu slatku, lepršavu kombinaciju uzemljuju teške note vanilije, sandalovine i mahovine koje se nalaze u njegovoj bazi. Ovaj parfem je idealan za sve koji vole voćne, pomalo mračnije parfeme, a odličnim ga izborom čini i njegova pristupačna cijena.

Promo foto
Promo

Jennifer Lopez – Glow

Jeste li znali da je rekord koji je svojim parfemom oborila Beyoncé držala upravo Jennifer Lopez sa svojim kultnim parfemom Glow? Glow je jedan od interesantnijih celebrity parfema, pošto ga ističe interesantni sapunasti, čisti profil. Otvaraju ga svježe note nerolija i grejpa, a u srednjim notama mu se ističu interesantne note jasmina i tuberoze. Bijelo cvijeće je u ovom parfemu posađeno u bazu od mošusa, sandalovine i blage vanilije. U bazi mu se također nalaze note ambera i zanimljiva nota korijena irisa koja se ističe puderastim i gotovo zemljanim profilom. Nije čudno što se ovaj kompleksan parfem prodavao u rekordnim količinama odmah kada je izašao davne 2002. godine.

Promo foto
Promo

Victoria Beckham – Suite 302

Najnovije izdanje iz svijeta celebrity parfema je nedavno izdanje tri parfema Victorije Beckham za svoj istoimeni modni brend. Od tri interesantna izdanja se najviše ističe parfem Suite 302 koji tematizira njene romantične vikende s Davidom Beckhamom u Parizu. Suite 302 otvaraju interesantne note višnje i ljutih papričica koje mu odmah daju zanimljiv i do sada rijetko viđen profil. U srednjim notama se nalaze blage note ljubičice i ruže, a zatvaraju ga note kože i intenzivnog duhana. Parfem zaista asocira na romantične i senzualne trenutke ispunjene intenzivnim trenucima, te je jedno vrlo pozitivno iznenađenje iz kuće Victorije Beckham.

Promo foto
Promo

Ljepota