Promo
Massimo Dutti //

Promo

Godinama je Jodie model luksuznog brenda Bottega Veneta it torba koja se vjerojatno nalazi i na vašoj wish listi. Ono što tu torbu razlikuje od ostalih i radi čega je toliko posebna i željena jest njen isprepleteni dizajn, točnije način pletenja koji se zove intrecciato. Prateći trendove, u zadnje vrijeme sve više high street dućana uzima inspiraciju, te iako je isprepleteni dizajn prepoznatljivi dizajn Bottege, sve više ga viđamo i na drugim torbama, koje su na kraju dana svima cjenovno prihvatljivije. Massimo Dutti je u prošloj kolekciji izbacio 20ak kožnih torbi isprepletenog dizajna a nama je za oko zapela upravo ova.

Ovaj isprepleteni model kožne torbe u prljavo bijeloj - bež boji nas je oduševio. Torba je srednje veličine, te ima veliku ručku koja je praktična za držanje torbe u ruci i na zapešću “kao narukvicu”. Kad smo kod praktičnosti, uz torbu dobijete i remen za nošenje preko tijela. Dovoljno je velika da vam stane u nju sve što vam je potrebno preko dana ali isto tako je savršene veličine da se transformira u torbicu za večernji izlazak.

Boja torbe savršena je za ljetne dane koji nam slijede, te ćete ju lako iskombinirati kako uz haljine, tako i uz neki jeans i top. Chunky isprepleteni čvorovi su ono što ovu torbicu čine posebnom, kao i njena kvalitetna izrada od napa i kozje kože.

Trendovi se mijenjaju ali mini Jodie, pa tako i ovaj model su napravljeni da ostanu duže. Odlučite li se na kupnju ove chic torbice, vjerujemo da će ona biti modni dodatak koji će dugo mamiti poglede i komplimente. Možete ju pronaći u Massimo Dutti dućana ili na njihov web stranice za 349,00 eura.

Moda