H&M
Promo //

H&M

U kolekcijama brojnih dizajnera za ljeto 2024. pronašli su se mnogi chic i stylish komadi koji će upotpuniti vaše ljetne kombinacije. Jedan od vodećih svjetskih brendova, H&M također nas je opet uspio očarati komadima iz svoje nove kolekcije. Njihovu ljetnu liniju čine brojni svrevremenski basic te it komadi kojima ćete pokupiti sve poglede u večernjoj šetnji. Osim zanimljivih dizajna, ono što ovu kolekciju čini posebnom zasigurno su prirodni materijali te zalaganje brenda za zaštitu okoliša.

Eco-friendly moda

H&M je poznat kao jedan od brendova koji veliku pažnju posvećuje zaštiti našeg okoliša. Kako se modna industrija sve više okreće održivosti i brizi za okoliš, H&M je još jednom dokazao kako je njihova kolekcija pun pogodak. Brojni ljubitelji mode sve više osvješćuju važnost okoliša te štetnost fast fashiona, stoga će ih duh ove kolekcije zasigurno potaknuti na kupnju chic komada. 

U svoju kolekciju H&M je ukomponirao brojne prirodne materijale poput organskog pamuka i recikliranog poliestera, čime je osim za okoliš, pokazao i brigu za svoje kupce. Fokus je u ovoj kolekciji stavljen na dugotrajnost i visoku kvalitetu odjevnih komada, baš kao u doba originalnog H&M-a. Svoju brigu o kupcima, H&M je pokazao i kroz transparentnost u proizvodnji svoje odjeće. Tako su kupcima dostupne detaljne informacije o porijeklu materijala te procesima proizvodnje. Ovu kolekciju možemo smatrati nastavkom H&M-ove borbe za zaštitu okoliša, koju već dugi niz godina prakticira kroz mogućnost recikliranja starih odjevnih komada.

Svevremenski basic komadi

U svom ormaru, uvijek je dobro imati basic komade koje možemo ukomponirati u gotovo svaki outfit. Neutralne boje i kvalitetni materijali, upravo su ono što ih čini svevremenskim, a H&M nas je još jednom osvojio svojima.

It pieces

Bez obzira radi li se o večernjoj šetnji, ljetnom brunchu ili odlasku na zabavu, it komadi podići će vaš outfit za svaku prigodu. Jarke boje, zanimljivi materijali te specifični krojevi savršen su odabir za vaše ljetne lookove.

Stylish komadi za plažu

Tko kaže da odjeća za plažu mora biti jednostavna, prevario se. H&M nam je još jednom dokazao kako vaš kupaći kostim, šešir ili torba za plažu ne moraju biti basic, a komadi iz njihove nove kolekcije zasigurno će vam donijeti mnogo komplimenata na plaži.

Nova kolekcija brenda H&M mnogo je više od uobičajene ljetne kolekcije. Svojom sustainable politikom i kvalitetnim komadima, H&M se bori protiv sve brže mode. Njihovi eco-friendly komadi, osim kvalitetom, osvojit će vas i svojim zanimljivim dizajnima. Bez obzira preferirate li stylish komade ili su vaš izbor neutralni tonovi, sigurni smo da ćete u njihovoj novoj kolekciji pronaći nešto za sebe. 

Moda