Adwoa Aboah pokrenula je digitalnu kampanju kako bi lakše podnijeli teška vremena

Adwoa Aboah
25.03.2020.

#CopingTogether

Ranije ovog tjedna, poznata manekenka Adwoa Aboah na svom je Instagram profilu pokrenula hvalevrijednu digitalnu kampanju koja u cilju ima olakšati nam teška vremena zdravstvene, ekonomske i društvene krize.

Kako bi nas zbližila u vremenima izolacije zbog pandemije koronavirusa i samoću učinila lakše podnošljivom, Aboah je pozvala žene diljem planeta da se uključe u njezinu kampanju #CopingTogether koju je pokrenula na platformi Gurls Talk. Kampanja u cilju ima zbližavanje pomoću umjetnosti za koju Aboah kaže da ima sposobnost “pomoći nam da lakše prebrodimo teška vremena i doprinijeti našem sveopćem mentalnom stanju”. Adwoa je pozvala sve da na Gurls Talk pošalju svoje radove, bilo da je riječ o ilustracijama, video sadržaju, fotografijama, poeziji, esejima, novinarskim radovima ili pak humorističnom sadržaju – u obzir dolazi bilo što što vam može pomoći da procesuirate svoje trenutne emocije i budete mirni. Kao dodatak ovoj inicijativi, glumica popularnog serijala “Game of Thrones” Emilia Clarke cijelo će vrijeme dijeliti svoja iskustva iz samoizolacije te pokazati kako će to vrijeme iskoristiti za osobni rast.

 

Želite li sudjelovati u ovoj sjajnoj inicijativi, pošaljite svoj rad, mjesto iz kojeg dolazite, godinu rođenja i svoj Instagram profil na info@gurlstalk.com ili jednostavno ispod svog rada označite @gurlstalk zajedno s hashtagom #copingtogether. Na platformi su već osvanuli prvi radovi.

Piše: T.L.

Fotografije: Instagram

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh