Angelina Jolie i Elle Fanning uživaju na snimanju filma “Maleficent 2”

30.05.2018.

Glumica Elle Fanning na svom je Instagram profilu podijelila prve fotografije sa snimanja filma "Maleficent 2"

Angelina Jolie i Elle Fanning trenutno dane provode na snimanju Disneyevog filma “Maleficent 2”, a dok ga svi s nestrpljenjem očekujemo, glumice su nam dale mali uvid u to kako izgleda snimanje.

Fanning je na svom Instagram profilu objavila dvije fotorafije na kojima se zabavlja s Jolie koja je odjevena u bijeli kućni ogrtač, ali na glavi nosi prepoznatljive Maleficent rogove. Čini se da se glumice doboro zabavljaju, a odim njih će se ovaj put filmu pridružiti Michelle Pfeiffer, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein, Robert Lindsay i Harris Dickinson.

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on May 29, 2018 at 10:25am PDT

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on May 29, 2018 at 10:34am PDT

Piše: N.B.
Foto: Profimedia / @ellefanning

Pročitajte i...

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

▲ Povratak na vrh