Angelina Jolie glumi superjunakinju u novom Marvelovom filmu ‘The Eternals’

21.07.2019.

Dobro čuvana tajna

Angelina Jolie će glumiti u nadolazećem Marvelovu filmu “The Eternals”, čineći je najnovijim dodatkom holivudskih glumaca s A-liste koji su se upustili u svijet superheroja, potvrdio je u subotu Marvel studio na Comic Conu u San Diegu.

 

 

Kao i Marvelovi drugi projekti, detalji o filmu bili su držani u velikoj tajnosti piše The Hollywood Reporter, koji je objavio vijest da je glumica krenula u pregovore s Marvelom krajem ožujka. Tada su predstavnici tvrtke Marvel odbili komentirati HuffPostu o potencijalnom kastingu.

 

 

Marvel je u subotu najavio da će Jolie glumiti uz Salmu Hayek, Richarda Maddena, Briana Tyreeja Henryja, Kumaila Nanjianija, Lauren Ridloff i Dona Leeja. Redateljica Chloé Zhao će režirati film, koji je trenutno u pretprodukciji i postavljen za objavljivanje 6. studenog 2020. godine. Priča se temelji na seriji stripova, podrijetlom iz 1976., u kojoj su nastali genetski modificirani ljudi Eternalsi, kozmička bića poznata kao Nebeski, koji su također stvorili i neke podmukle kolege, Deviante. Jolie će glumiti Thenu, jednu od Eternalsa koja ima super snagu, brzinu i izdržljivost, rekao je Marvel u subotu.

 

 

 

Ranije ove godine, rukovoditelji tvrtke Marvel nagovijestili su kako bi film mogao imati i prvog Marvelovog otvoreno gay vodećeg lika. Poticaj studija da uključi raznovrsniji raspon likova superheroja potaknut je ogromnim uspjehom filmova “Black Panther” i “Captain Marvel”.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Francuski shopping: Angelina Jolie u Parizu

Glumica provodi slobodno vrijeme u buticima na Elizejskim poljanama

Iz Rima u London: Angelina Jolie u Givenchy Haute Couture

Dizajn u obliku leptira i sjajni nabori

Kako nositi art-deco haljinu? Otkrila je Angelina Jolie

Nikad nije prerano početi skupljati ideje za novogodišnji outfit

▲ Povratak na vrh