Ariana Grande se (opet) zaručila!

21.12.2020.

Karantenska veza rezultirala prstenom

Dok se nije ni posušila tinta medijskih napisa o novom dokumentarcu Ariane Grande za Netflix i njezina sudjelovanja u božićnom showu Mariah Carey, Ariana Grande je svoje fanove na Instagramu počastila još jednim iznenađenjem. U nedjelju je na svom profilu objavila da je zaručena! Opet!

Celebovi poput Belle Hadid, Hailey Bieber, Demi Lovato i Kim K požurili su čestitati, a manje upućeni pitali su se tko je uopće Arianin novi odabranik, s obzirom da ga je, poučena prijašnjim negativnim iskustvima, držala podalje od oka javnosti. Dalton Gomez, mladi kalifornijski trgovac nekretninama i Ariana upoznali su se prije pandemije, a dobro su se upoznali provodeći vrijeme zajedno u karanteni. Prvi put ga je predstavila u spotu za duet “Stuck With U” s Justinom Bieberom, a jučer je objavila zajedničke fotografije i veliki dijamantni prsten s biserom uz caption “forever n then some”.

Moguće da je prosidba bila ranija od nedjeljne objave i da je brak i zasnivanje obitelji s Daltonom onaj sporiji ritam koji je najavila prošlog tjedna, a s obzirom na intenzivno razdoblje iza sebe, zaslužila je opuštenije dane i sreću u ljubavi.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia, Instagram arianagrande

Pročitajte i...

Paris se zaručila prstenom inspiriranim - Parizom

Čini se da je Paris Hilton napokon pronašla ljubavnu sreću

Najiščekivaniji film godine ima ultimativnu. all-star. postavu.

Leo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep, Cate Blanchett, Timothée Chalamet, Jonah Hill, Chris Evans, Matthew Perry, Ariana Grande… This is not a drill!

Ljubavno pismo Ariane Grande

Jedna stvar koja će nam ipak zasladiti život sljedeći tjedan

Bijela kuća kao modna pista u novom spotu Ariane Grande

Kako Arianini stilisti zamišljaju američku predsjednicu? Kao Jackie O u crop topu, naravno!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh