Beyoncé je napisala dirljiv esej o Michelle Obami za Time časopis

19.04.2019.

Jedna legenda o drugoj

Osim što je objavila epski dokumentarni film na Netflixu i prateći album od 40 pjesama, Beyoncé je našla vremena kako bi odala počast bivšoj prvoj dami Michelle Obami za godišnju listu 100 najutjecajnijih ljudi na svijetu magazina Time.

 

 

U jednom dirljivom eseju, multi-talentirana umjetnica prisjetila se svog prvog susreta s Obamom i pohvalila je kao “sjajnu crnkinju” i “svjetionik nade”.

“Kada sam je prvi put srela, zagrlila me topla, kraljevska, sigurna žena koja je imala umirujuću smirenost, uoči povijesnog prvog mandata predsjednika Obame”, napisala je Bey. (Nastupila je na njihovom inauguracijskom balu 2009. i inauguraciji 2013.)

 

 

“Način na koji je izgledala, hodala i govorila, u tom toplom, ali autoritativnom tonu, vidjeli smo od naših majki i sestara”, nastavila je. “Bila je snažna i ambiciozna i govorila je svoje mišljenje bez žrtvovanja poštenja ili suosjećanja. Za to je potrebno mnogo hrabrosti i discipline.”

Beyonce je dodala da je “počašćena da poznaje tako briljantnu crnkinju” i osjeća se “tako zahvalnom” da njezina djeca žive u svijetu u kojem Michelle Obama sjaji kao svjetionik nade koja nadahnjuje sve nas da činimo bolje i da budemo bolji. ”

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Seksi okovi: Kako nositi trendi lance ove sezone

Ako ste mislili da se lančani remeni kakve su nosile R'n'B zvijezde početkom 2000-ih nikad neće vratiti u modu, prevarili ste se

Modne poruke pomirenja na Bidenovoj inauguraciji

Je li JLo zaista usred nastupa na predsjedničkoj inauguraciji zavapila "Let's get loud?"

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

Sve o „aktivističkom“ crvenom ružu koji je predstavila Michelle Obama

Bivša američka prva dama udružila je snage s kozmetičkim brendom The Lip Bar i neprofitnom organizacijom When We All Vote u sjajnoj “političko- kozmetičkoj” akciji

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

▲ Povratak na vrh