Booze and Blues bar je u kratkom vremenu postao oaza dobre i urbane zabave

10.07.2015.

Kad Aleksandra Dojčinović slavi...

Nakon što je prošlog petka predstavila svoju cruise collection u sklopu Fashion.hr-a gdje je još jednom potvrdila status najomiljenije domaće dizajnerice, Aleksandra Dojčinović se zajedno sa svojim prijateljima opustila u ugodnoj atmosferi zagrebačkog Booze and Blues bara u Tkalčićevoj ulici.

Tako su se zajedno sa Aleksandrom uz živu svirku po kojoj je Booze and Blues postao prepoznatljiv zabavljali popularna glumica Marija Borić, voditeljica Martina Podgorski, vizažistica Žana Kožul, Lana Klingor sa suprugom Antom Mihićem i mnogi drugi.

Popularni zagrebački klub Booze and Blues bar, koji je otvoren krajem prošle godine, donio je novi dašak glazbene euforije na zagrebačku, ali i hrvatsku klupsku scenu kombinirajući zarazne ritmove bluesa, soula, jazza i rocka. Novo urbano mjesto za izlaske u srcu metropole pokazalo se kao idealno mjesto za sve ljubitelje urbane glazbe koji vole zvukove rocka, jazza, bluesa i soula.

Booze and blues bar priprema bogat ljetni program, tako da će se svi ljubitelji ove vrste glazbe moći zabaviti u hrvatskoj metropoli i tijekom ljetnih mjeseci kada većina klubova prestaje s programom.

Foto: Marko Poje

Pročitajte i...

Aleksandra Dojčinović multimedijalnim butikom oživjela centar Zagreba

Nagrađivana dizajnerica i poduzetnica proširila svoje poslovanje na čak 270 kvadrata mode i luksuza

Aleksandra Dojčinović: 'Trebamo sebe ojačati i sebi biti najbolje'

Modna dizajnerica gostovala je u podcastu Ane Radišić

"It" komadi blagdanske capsule kolekcije Lei Lou by Alex Dojčinović

Cijenjena hrvatska dizajnerica godinu završava blagdanskom capsule kolekcijom, ali i velikim poslovnim uspjehom - suradnjom s najvećom njemačkom shopping platformom Zalando

Prekrasni kaputi Lei Lou by Alex na novom ELLE Boutiqueu

Lei Lou by Alex Dojčinović na novi ELLE Boutique donosi dobre vibracije i odlične dizajnerske komade

Donna Vekić u ulozi Lei Lou modela

Poznata hrvatska tenisačica zvijezda je kampanje za pre-fall kolekciju dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Kako se snašla u ulozi Lei Lou modela, koliko je pandemija utjecala na njezin život te čemu se veseli u budućnosti otkrila je ekskluzivno u rujanskom broju magazina Elle. Potražite novi Elle na kioscima od 20. kolovoza

Donosimo dijelić atmosfere sa subotnjeg ELLE Boutiquea

Pogledajte kako smo se proveli na prošlotjednom ELLE Boutiqueu!

▲ Povratak na vrh