Brad Pitt kao iznenađenje večeri

Brad Pitt
10.01.2017.

Nitko nije znao da će se slavni glumac pojaviti na pozornici dodjele Zlatnog globusa

Dovoljan je jedan pogled na popis nominacija kako biste otprilike mogli sastaviti listu uzvanika za svake veće dodjele nagrada. Tako je bilo i na ovogodišnjoj dodjeli Zlatnog globusa – uz jednu iznimku!

Negdje sredinom svečanosti, glumac Brad Pitt pojavio se na pozornici prestižnog događanja kako bi predstavio film “Moonlight“, nominiran u šest kategorija, uključujući onu za najbolji igrani film. To je ujedno bila i jedna od rijetkih prilika u kojima se Pitt pojavio u javnosti otkada su svijet obišle vijesti o njegovom razvodu s Angelinom Jolie.

Iako je izbjegao crveni tepih i vjerojatno neizbježna pitanja znatiželjnih novinara, Pitt se odlučio pojaviti na eventu iz jednog posebnog razloga. Naime, film koji prati odrastanje mladog Afro-Amerikanca u lošoj četvrti Miamija nastao je u produkciji Pittove producentske kuće Plan B Entertainment. Štoviše, njegova kuća u posljednje vrijeme zaslužna je za velik broj uspješnih filmova, a među njima i “Selma”, “12 Years a Slave”, “The Big Short”, i “The Departed”.

N.K.
Foto: profimedia

Pročitajte i...

5 najšarmantnijih filmskih lopova

Omar Sy, alias Lupin u istoimenoj nas je Netflixovoj seriji potpuno osvojio. Dok čekamo treću sezonu prisjetili smo se i drugih neodoljivih filmskih lopova

angelina jolie

Angelina Jolie otkrila kako joj je razvod od Brada Pitta utjecao na karijeru

Angelina Jolie vraća se na velike ekrane u akcijskim ulogama

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

'Emily u Parizu' se smiješi Zlatni globus?! I još neke iznenađujuće nominacije...

Napokon više ženskih imena na popisima nominiranih, no neki izostavljeni naslovi izazvali negodovanje

▲ Povratak na vrh