Brad Pitt objasnio zašto se sukobio s Harveyjem Weinsteinom zbog Gwyneth Paltrow

21.09.2019.

Princ na bijelom konju

Prije godinu dana Gwyneth Paltrow rekla je Howardu Sternu da se njezin tadašnji dečko Brad Pitt u njezino ime sukobio s Harveyjem Weinsteinom nakon što se Weinstein prema njoj neprimjereno ponašao u hotelskoj sobi. Paltrow je tada imala samo 22 godine. Pitt nije pričao o tom iskustvu tada, ali je tijekom novog intervjua za CNN pojasnio situaciju.

Prisjetimo se, Paltrow je rekla Sternu: ‘Bila sam izvan sebe. Bila sam iznenađena. Bio je potpuno odjeven [kad je rekao “idemo na masažu”] … bez ogrtača. Bila sam šokirana.’

Rekla je Bradu odmah poslije, “Dakle, ono što se dogodilo je da sam mu rekla odmah, i bila sam jako potresena oko cijele stvari. I imala sam dva filma, potpisala sam ugovor da snimim dva filma s njim. Bojala sam se da će biti otkazani. I Brad mu je rekao, kad smo bili na otvaranju Hamleta na Broadwayu, “Ako joj se još jednom približite, ubit ću vas,” ili nešto slično.”

 

 

U novom intervjuu za CNN, novinarka Christiane Amanpour nazvala je Pitta junakom priče. “O, mislim da je to malo pretjerano”, demantirao je. Pitala je što ga je natjeralo da izazove Weinsteina. “U tom sam trenutku bio samo dječak iz Ozarksa na igralištu i tako smo se mi suočavali s takvim stvarima”, rekao je Pitt.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

gwyneth paltrow

Njega kože, vježbanje... Što sve Gwyneth Paltrow napravi prije nego započne dan

Glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa priznaje da je 'high maintenance'

Brad Pitt i Sandra Bullock u akciji

Snimanje još jednog trilera sa zvjezdanom postavom je u punom jeku

Holivudski put bivše 'Prve kćeri': Malia radi na novom projektu Childish Gambina

22-godišnja kći Baracka i Michelle Obame još nije diplomirala, a već radi na zanimljivim projektima

Najstylish filmski momenti Gwyneth Paltrow

Spremne za malo modne nostalgije devedesetih i ranih dvijetisućitih?

Cancel culture - osvetnička sila od koje strepi elita

Je li kultura otkazivanja legitiman način kažnjavanja, nepromišljenih, dijaboličnih i politički nekorektnih, moderna verzija osvetnički nastrojene rulje s vilama ili Ricky Gervais ima pravo kad kaže:“To što ste uvrijeđeni, ne znači da ste u pravu!”

▲ Povratak na vrh