Brad Pitt objasnio zašto se sukobio s Harveyjem Weinsteinom zbog Gwyneth Paltrow

21.09.2019.

Princ na bijelom konju

Prije godinu dana Gwyneth Paltrow rekla je Howardu Sternu da se njezin tadašnji dečko Brad Pitt u njezino ime sukobio s Harveyjem Weinsteinom nakon što se Weinstein prema njoj neprimjereno ponašao u hotelskoj sobi. Paltrow je tada imala samo 22 godine. Pitt nije pričao o tom iskustvu tada, ali je tijekom novog intervjua za CNN pojasnio situaciju.

Prisjetimo se, Paltrow je rekla Sternu: ‘Bila sam izvan sebe. Bila sam iznenađena. Bio je potpuno odjeven [kad je rekao “idemo na masažu”] … bez ogrtača. Bila sam šokirana.’

Rekla je Bradu odmah poslije, “Dakle, ono što se dogodilo je da sam mu rekla odmah, i bila sam jako potresena oko cijele stvari. I imala sam dva filma, potpisala sam ugovor da snimim dva filma s njim. Bojala sam se da će biti otkazani. I Brad mu je rekao, kad smo bili na otvaranju Hamleta na Broadwayu, “Ako joj se još jednom približite, ubit ću vas,” ili nešto slično.”

 

 

U novom intervjuu za CNN, novinarka Christiane Amanpour nazvala je Pitta junakom priče. “O, mislim da je to malo pretjerano”, demantirao je. Pitala je što ga je natjeralo da izazove Weinsteina. “U tom sam trenutku bio samo dječak iz Ozarksa na igralištu i tako smo se mi suočavali s takvim stvarima”, rekao je Pitt.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Brad Pitt uhvaćen u savršenom trenutku

De’Longhi s Bradom Pittom otvara novo poglavlje u svijetu aparata za kavu

5 najšarmantnijih filmskih lopova

Omar Sy, alias Lupin u istoimenoj nas je Netflixovoj seriji potpuno osvojio. Dok čekamo treću sezonu prisjetili smo se i drugih neodoljivih filmskih lopova

Carey Mulligan ponovno u borbi protiv zlostavljača

Film čija produkcija počinje ovog ljeta bavit će se razotkrivanjem zločina Harveya Weinsteina

angelina jolie

Angelina Jolie otkrila kako joj je razvod od Brada Pitta utjecao na karijeru

Angelina Jolie vraća se na velike ekrane u akcijskim ulogama

gwyneth paltrow

Njega kože, vježbanje... Što sve Gwyneth Paltrow napravi prije nego započne dan

Glumica, poduzetnica i kraljica wellnessa priznaje da je 'high maintenance'

▲ Povratak na vrh