Cardi B nam je dokazala da su biseri doista jedan od najvećih trendova za nadolazeće proljeće

12.02.2019.

Ako još uvijek niste bili uvjereni, morate vidjeti ovu kombinaciju Cardi B!

Već smo vam nekoliko puta pisali o bisernoj torbici brenda Shrimps koja je osvojila srca trendseterica, a zatim smo u aktualnoj ponudi primijetili stotine i stotine predivnih komada bisernog nakita i bilo je jasno da su biseri jedan od najvećih trendova za nadolazeće proljeće, a to nam je dokazala i Cardi B na dodjeli glazbenih nagrada Grammy.

Za ovu prigodu Cardi je odabrala i potpuno neočekivanu haljinu, a riječ je o teatralnoj kreaciji Thierryja Muglera iz 1995. godine. Genijalnu odjevnu kombinaciju Cardi je upotpunila biserima brenda Gismondi1754, a osim biserne ogrlice, prepuna bisera bila je i njezina kosa!

Pogledajte tko nas je još oduševio na dodjeli glazbenih nagrada Grammy, a zatim zaronite u naš izbor 25 najboljih komada bisernog nakita iz aktualne ponude.

Piše: A.S.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh