Cardi B se razvodi. Zar je itko sumnjao da će se to desiti?

19.09.2020.

Kad je u listopadu 2017. oslikala svoje nokte njegovim likom, svi smo bili ganuti. Kakva “off romantika”, taman po ukusu glazbene dive i njezinog odabranika Offseta. Srećom pa se lak za nokte lakše skida od tetovaže jer ta je romansa nakon tri turbulentne godine došla svom kraju. Nadamo se

Cardi B. predala je papire za razvod. Hoće li nestašni hip hoper ponovno napraviti neki dramatični move u stilu rečenice “Cardi, uzmi me natrag” ispisane od ružinih pupoljaka na komadu kartona koji je podignuo na njezinom koncertu 2018., uspjevši je nagovoriti da mu oprosti preljub ili su ovaj put pjevačici definitivno dozlogrdile priče o njegovim prevarama koje svako malo dopru do njezinog uha? Čini se ovo drugo, jer je 27-godišnja rap zvijezda svoj brak ovih dana opisala kao “nepovratno uništen”. Sad je fokusirana na to da dobije primarno skrbništvo nad njihovom dvogodišnjom kćerkicom Kulture i posveti se svojoj megauspješnoj karijeri, očito odustavši od pokušaja da “promijeni svog muškarca”.

Kad mu je prošle godine na Instagramu čestitala drugu godišnicu braka, ispod fotografije njih dvoje objavila je post: “Nastavljamo učiti i rasti. Jer to je poanta braka”. No, čini se da je Offset prilično loš učenik usprkos svim šansama za popravak koje mu je Cardi B. dosad dala.

Napisala Jasmina Rodić

Fotografije Profimedia

Pročitajte i...

Kako zvijezde nose vintage

Nisu baš prekrojene bakine haljine...

Zašto je WAP najkontroverznija pojava u pop glazbi posljednje desetljeće?

Single Cardi B i Megan Thee Stallion izazvao je isključivo ekstremne reakcije u svim smjerovima

Cardi B izgleda sjajno u Zigmanovoj kreaciji

Nova suradnja domaćeg dizajnera i poznate reperice

CARDI B u novoj Reebok kampanji

Aztrek Double i Aztrek96 najuzbudljivije siluete u Reebokovoj arhivi

▲ Povratak na vrh