Celebi s bizarnim hobijima

28.05.2020.

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Godinama su pokojni pjevač Michael Jackson i glumica Angelina Jolie slovili kao najveći osobenjaci u svijetu slavnih – on sa svojim Disney lookalike dvorcem, kolekcijom superherojskih memorabilija i plastičnih lutki iz izloga, ona sa svojim srednjovjekovnim noževima i grobnim mjestima…No, ima još kandidata za titulu ekscentrika godine…

 

Orlando Bloom i njegova opsjednutost Lego građevinama

Glumčeva djevojka, pjevačica Katy Perry, nedavno je u jednoj radio emisiji otkrila kako je Orlandu lud za Lego kockicama. Počeo ih je kupovati nakon što je prvi put postao otac, danas devetogodišnjeg sina Flinna, čija je majka manekenka Miranda Bloom (s Katy čeka curicu), a onda se toliko „navukao“ na njih da je jednu cijelu sobu na svom imanju pretvorio u Lego carstvo.

– Obožava slagati Lego građevine i veoma je brz. Mogao bi se prijaviti na neko natjecanje!- kroz smijeh priča Katy, dodajući da je njezin dragi postao toliko vješt da razmišlja o sastavljanju automobila od lego kockica u prirodnoj veličini.


Johnny Depp obožava special edition Barbike

Slavni američki glumac ne skriva da ima veliku kolekciju Barbika, kao i lutaka rađenih prema bivšim i aktualnim celebima, tako da u njegovom ormaru ponosno stoje plastična Beyonce, Paris Hilton, Marylin Monroe, cijela ekipa iz projekta „High School Musical“, pa čak i jedan mali plastični Johhny Depp. Otkud ta strast? Johnny tvrdi kako mu je igranje s lutkama pomoglo da se zbliži sa svojom djecom dok su bila mala, ali navodi još jedan zanimljiv razlog:  ponekad koristi igru lutkama kako bi se pripremio za glumačku ulogu tj. ušao u neki lik.

Paris Hilton u lovu na žabe

Kad ste bogata nasljednica s ogromnim imanjem, onda imate drugačiju vrstu svakodnevnih briga. Njezine – krekeću. Naime, žabe su se toliko razmnožile i udomaćile na njezinom posjedu da je to postalo previše čak i za Paris, koja inače obožava životinje. Pa ih je odlučila humano preseliti: svaki dan ih vlastoručno lovi, a onda automobilom preveze negdje dalje u prirodu. Ova priča o pop princezi nije završila pretvaranjem žabe u princa. Jednom žaba, uvijek žaba!


Rod Stewart u ulozi vlakovođe

Slavni pjevač sam je priznao da je njegov hobi „borderline obsession“. Rod obožava modele željeznica, do te mjere da je sa svojim prijateljima 27  godina gradio željeznički grad. Grad inspiriran Philadelphijom iz 1993. počeo je graditi na tavanu svog doma u Los Angelesu još 1993. , a inspirirala ga je knjiga o Georgeu Selliosu, poznatom američkom tvorcu modela željeznice. „Njegov je rad bio fascinantan, za slaganje tih modela je potrebna velika predanost, posvećenost detaljima i strpljenje.“, konstatirao je pjevač. Rod je otkrio kako je interes za željeznicu razvio još kao dijete, a presudio je trenutak kad je u izlogu jedne trgovine ugledao model željeznice. To je poželio za rođendan, no otac mu je tad umjesto vlakića kupio – gitaru.


Nicolas Cage i svi njegovi Supermani

Holivudski glumac zamalo je i sam postao Superman u filmu koji je trebao režirati Tim Burton, no projekt je prvo odgođen a na kraju i odbačen. Bio je to veliku udarac za Cagea koji je odmalena opsjednut ovih superherojem i ima punu kuću memorabilija vezanih uz taj slavni lik. No, ako ništa drugo, kostim Supermana uspio je navući barem za testno snimanje.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije:Profimedia, Instagram

Pročitajte i...

paris hilton

Iz kreveta na pješčanu plažu: Nova kuća Paris Hilton

Pomalo minimalistički interijer ima prekrasnu prirodnu kulisu

miranda kerr

Miranda Kerr: 'Volim Katy više nego Orlanda'

Slavna manekenka progovorila o co-parentingu, odnosu s bivšim mužem Orlandom Bloomom i zašto njegovu novu partnericu Katy Perry voli više od njega

Što se kuha kod Paris Hilton?

Rukavice, šljokice, kristalići, zlato, perje i puno drugih detalja koje ne bismo očekivali vidjeti u kuhinji, ali ne možemo poreći da se među njima mogu naći i neki korisni savjeti

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Paris se zaručila prstenom inspiriranim - Parizom

Čini se da je Paris Hilton napokon pronašla ljubavnu sreću

▲ Povratak na vrh