CFDA Fashion Awards 2015 – što su odjenuli modni insajderi?

Gigi Hadid
02.06.2015.

Lincoln centar u New Yorku, odnosno dodjela prestižnih nagrada, ponovno je privukla neke od istaknutijih pripadnika američke, ali i svjetske modne scene koji su došli proslaviti jednu od središnjih večeri sezone

Brojni nominirani u prestižnim kategorijama, njihovi zvjezdani ambasadori, poput popularnih junakinja s malim ekrana, ali i kino platna, kao i svi oni koji modnu scenu čine tako upečatljivom, okupili su se u New Yorku kako bi proslavili dodjelu nagrada CFDA Fashion Awards.

 

Pharrell Williams u društvu Helen Lasichanh, Kim Kardashian i Kanyea Westa

Pharrell Williams u društvu Helen Lasichanh, Kim Kardashian i Kanyea Westa

 

Nakon prošlogodišnje provokacije u izvedbi Rihanne, koja se pojavila na crvenom tepihu u golišavom izdanju, ova je godina prošla u znaku elegantne mode koja nije izazivala šokove diljem svijeta.

Pharrell Williams i Kanye West najbolje su se zabavljali na crvenome tepihu, kao i glumica Juliette Lewis koja je bila sjajno raspoložena i nasmijano pozirala okupljanim novinarima.

Što su odjenuli modni insajderi, pogledajte u našoj galeriji…

Odabrao: Marko Banjavčić
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Pogledajte luksuznu vilu u kojoj ljetne dane provodi ženski Kardashian klan

Najpoznatija celebrity obitelj ljetuje u glamuroznoj vili u Malibuu

Mlađa sestra slavnih blizanki Olsen otkrila zašto nikad ne daju intervjue

Samozatajne blizanke nekoć su iskakale iz pašteta, a danas ih je nemoguće natjerati na intervju

Najveća stilska transformacija desetljeća

Kim Kardashian prije i poslije Kanyea

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Kanye West: šef iz pakla ili žrtva laži?

Glazbenik Kanye West zaprijetio je tužbom bivšem tjelohranitelju jer je otkrio ne baš laskave detalje o njegovom karakteru. Navodno je West svojim zaposlenicima branio da nose odjeću jarkog printa..i da gledaju u smjeru njegove žene.

▲ Povratak na vrh