Charlotte Casiraghi svojim vjenčanjem odala je počast Grace Kelly

04.06.2019.

Charlotte je na vjenčanju nosila ogrlicu koju je Grace Kelly dobila kao vječani poklon od princa Rainiera

Kći princeze od Monaka, Charlotte Casiraghi, ovoga vikenda udala se za dugogodišnjeg partnera Dimitrija Rassama, a svojim vjenčanjem odlučila je odati počast svojoj baki, legendarnoj Grace Kelly.

Za vjenčanje koje je održano u palači u kojoj se udala i njezina baka, Charlotte je odabrala elegantnu Chanel vjenčanicu koju je upotpunila ni manje ni više nego Cartier ogrlicom koju je Grace Kelly 1956. godine dobila kao vjenčani poklon od princa Raininera i koja se kasnije pojavila i u Hitchcockovom filmu High Society.

Charlotte se kasnije pojavila i u Saint Laurent mini haljini s tri mašne koja je također inspirirana drugom kombinacijom koju je Grace Kelly nosila na svom vjenčanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on

Piše: A.S.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Celebi koji su se upoznali – na poslu

Okej, svi znaju da su se Brad Pitt i Angelina Jolie zaljubili na snimanju filma „Mr. and Mrs. Smith“, no jeste li znali da je John Legend suprugu Chrissy upoznao na snimanju svog spota, a Natalie Portman svog muža na satovima baleta za film „Black Swan“. Evo još par zanimljivih spojeva biznisa i užitka…

Mala vjenčanja po uzoru na slavne parove

Traženje odgovarajuće dvorane, benda, fotografa, cateringa, haljine, smještaja za goste koji dolaze izdaleka, frizera i šminkera... a onda povrh svega propisi o okupljanjima i zabrane. Ako planirate vjenčanje i želite izbjeći stresove koji s tim dolaze, inspirirajte se primjerima zvijezda koje su svoju ljubav odlučile proslaviti u krugu najbližih.

Lady Di 1990-ih kao modna inspiracija za 2020-e

Mom jeans, biciklističke hlačice, sakoi s dvostrukim kopčanjem... trebamo li nastaviti?

Kako nositi jeans kao top model?

Inspirirajte se traper stilom trenutačno najaktualnijih manekenki i influencerica

▲ Povratak na vrh