Charlotte Casiraghi svojim vjenčanjem odala je počast Grace Kelly

04.06.2019.

Charlotte je na vjenčanju nosila ogrlicu koju je Grace Kelly dobila kao vječani poklon od princa Rainiera

Kći princeze od Monaka, Charlotte Casiraghi, ovoga vikenda udala se za dugogodišnjeg partnera Dimitrija Rassama, a svojim vjenčanjem odlučila je odati počast svojoj baki, legendarnoj Grace Kelly.

Za vjenčanje koje je održano u palači u kojoj se udala i njezina baka, Charlotte je odabrala elegantnu Chanel vjenčanicu koju je upotpunila ni manje ni više nego Cartier ogrlicom koju je Grace Kelly 1956. godine dobila kao vjenčani poklon od princa Raininera i koja se kasnije pojavila i u Hitchcockovom filmu High Society.

Charlotte se kasnije pojavila i u Saint Laurent mini haljini s tri mašne koja je također inspirirana drugom kombinacijom koju je Grace Kelly nosila na svom vjenčanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on Jun 2, 2019 at 6:31am PDT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Charlotte Casiraghi (@charlottexcasiraghi) on Jun 3, 2019 at 7:22am PDT

Piše: A.S.

Foto: Instagram

Pročitajte i...

Celebi s bizarnim hobijima

Svi smo čitali o kolekciji noževa Angeline Jolie, no jeste li znali da se Johnny Depp igra s Barbikama, Orlando Bloom skuplja Lego građevine a Paris Hilton hvata žabe po svom imanju.

Otkako je interneta i lažnih profila na Facebooku, body shaming doživljava procvat. No ove slavne žene uzvratile su udarac...

Predebela si, premršava si, predlakava si, imaš preravnu stražnjicu, nemaš grudi, a odnedavna ovom popisu možemo dodati i „pretrudna si“ (ako ste gledali „Nedjeljom u dva“, znate o čemu govorimo)... posramljivanju žena zbog izgleda tijela kao da nema kraja, ali ove su se dame sjajno obračunale sa svojim kritičarima

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Nije samo generacija 40+ zabrinuta što zbog karantene ne može u posjet svom estetskom kirurgu.  Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika "manje je više" precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Prošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Odgovor na vječno pitanje: tko ima najviše pratitelja na Instagramu?

Top 10 najpraćenijih profila u povijesti Instagrama

▲ Povratak na vrh