Čini se da će inauguracija američkog predsjednika biti show godine

14.01.2021.

Lady Gaga će otpjevati himnu, ali nije jedina zvijezda koja će nastupiti na inauguraciji novog predsjednika

Iako je SAD zemlja s najviše oboljelih od koronavirusa, a Washington DC pod opsadnim stanjem zbog nedavnog napada Trumpovih pristaša, Joe Biden i Kamala Harris imat će nezapamćen show povodom inauguracije 20. siječnja. Tijekom kampanje mnoge su osobe iz svijeta showbusinessa podržavale Bidenovu kampanju, pa ne čudi da su se brojne odazvale i uveličati taj povijesni dan. Glavna zvijezda (nakon novog predsjednika i potpredsjednice, naravno) bit će Lady Gaga koja je otvoreno podržala novog predsjednika, nastupala na njegovim kampanjama te poticala svoje fanove da glasuju. No njihovo prijateljstvo traje puno duže: prije nekoliko godina surađivali su na promicanju kampanje protiv seksualnog napastvovanja na sveučilišnim kampusima.

Osim Lady Gage, inauguraciju će uveličati i žena čija karijera u 50-ima naprosto cvate: Jennifer Lopez. Još nisu poznati detalji nastupa, ali ne sumnjamo da će biti show za pamćenje. Nakon same ceremonije, nekoliko nacionalnih TV postaja emitirat će popratni program u kojem se očekuju nastupi Justina Timberlakea, Demi Lovato i Jona Bon Jovija, a cijeli program će voditi holivudski miljenik Tom Hanks.

Ovakva revija A-liste celebrityja garantira izvrstan show koji politiku baca u drugi plan, a osobito se veselimo Gaginom nastupu od kojeg ne očekujemo ništa manje od onog emotivnog na Superbowlu 2016.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Lady Gaga nudi pola milijuna dolara 'bez pitanja' za siguran povratak njezinih otetih buldoga

U jezivoj otmici pasa Ryan Fischer koji ih je šetao upucan je četiri puta

Kamala Harris: 'Optimizam je pogonsko gorivo svih mojih borbi'

Karizmatična kalifornijska senatorica indijsko-jamajčanskih korijena preuzela je dužnost američke potpredsjednice i tako postala ne samo prva žena na toj poziciji, nego i prva osoba crne kože i azijskog podrijetla na tako visokom položaju u američkoj politici

Vraća li se kultna kratka frizura Linde Evangeliste u modu?

Dua Lipa i JLo vraćaju devedesete na naslovnice

Kamalina pokćerka postaje model

Ella Emhoff nije jedina uzvanica na inauguraciji koja je zapela za oko modnim skautima

Ove ogrlice nisu baš bakini biseri...

Nadahnute nakitom nove američke potpredsjednice, istražile smo aktualnu ponudu bisernih ogrlica s pomakom

▲ Povratak na vrh