Čini se da je Kylie Minogue ponovno odabrala krivo

04.02.2017.

Nevolje u raju za popularnu pjevačicu i trendsetericu

Kylie Minogue je, razočarana i bijesna zbog sve prisnijeg odnosa partnera, 29- godišnjeg glumca Joshue Sasse i 34-godišnje glumice Marte Milans, odlučila mukama stati na kraj.

Nakon niza svađa, navodno ga je izbacila iz doma u Londonu kojem su zajedno živjeli.

 

 

Kylie Minogue i Sasse upoznali su se na snimanju reklame za parfem, tijekom ljeta 2015. Nešto kraće od dvije godine bili su u vezi, a činilo se da medu njima iskrice ne prestaju frcati.

Pjevačica je prije svega nekoliko dana u intervjuu za DailyMail govorila da će se, kad se budu vjenčali, odreći svog slavnog prezimena i uzeti njegovo, kad ono, prekid.

Kylie je tako ponovno single

 

 

Profimedia

Pročitajte i...

davor i anđela rostuhar

Davor Rostuhar: 'Ovo putovanje bilo je epski medeni mjesec, ritual prijelaza, hodočašće koje nas je promijenilo'

Anđela i Davor Rostuhar imali su, najblaže rečeno, nesvakidašnji medeni mjesec: godinu dana su putovali istražujući ljubav diljem svijeta, a svoja su zapažanja pretočili u knjigu i film koji će zagrebačka publika uskoro imati priliku pogledati

Milenijalci ovisni o igli estetskog kirurga

Inspirirani društvenim mrežama i odlučni oko ideje da su prirodni izgled i retorika 'manje je više' precijenjeni, milenijalci se sve masovnije okreću novim kodovima fizičkog izgleda à la carte. Rezultat? Pretprošle su godine prvi put brojem estetskih zahvata nadmašili generaciju između 50 i 60 godina!

Lekcije o ljubavi (kojih se trebamo odučiti)

U popularnoj kulturi, u kojoj se ljubav prikazuje kao najopsesivnija tema, koje su najgore lekcije o njoj koje smo naučile iz filmova i serija?

Pet koraka uz koje do kraja dana možete poboljšati svoju vezu

Baš kao u svakom području u svom životu, i na vezama treba svakodnevno raditi

Znate li što je to 'wokefishing'? Ako dejtate, onda morate (sa)znati!

Nakon 'ghostinga', 'breadcrumbinga' i 'catfishinga', novi je pojam postao it riječ u svijetu solera koji pokušavaju pronaći srodnu dušu…i svaki put udare glavom u emotivni zid!

▲ Povratak na vrh