Dodjela Zlatnih globusa: 10 najboljih beauty lookova večeri

01.03.2021.

Vrijeme je za malo glamura!

Sinoćnja dodjela nagrada Zlatnih globusa usprkos kombiniranom tzv. ‘phygital’ formatu vratila nas je u ona bezbrižnija vremena kad bismo nakon dodjela scrollali internetom (pr)ocjenjujući lookove glamuroznih dodjela i afterpartyja u potrazi za laganom zabavom ili inspiracijom za neke buduće izlaske, vjenčanja, zabave… Iako je među nominiranima i dobitnicima bilo i onih koji su pokazali svu opuštenost bivanja kod kuće u flanelnim ili havajskim košuljama, brojne zvijezde ipak su iskoristile priliku za dotjerivanje pa smo mogle vidjeti neke predivne dizajnerske toalete i sjaj ‘zlatnog doba’ Hollywooda.

Što se makeupa i frizura tiče, meki uvojci i dalje su apsolutni hit i simbol glamura. Nosi se i razdjeljak na stranu, što god Gen Z mislili o tome. Premda su neke zvijezde poput Margot Robbie, Rosamund Pike i Gal Gadot istaknule usnice klasičnim (sjajnim) crvenim ružem, kod većine zvijezda naglasak je bio na očima: potez tušem, osjenčane, ali ne prenapadne oči nosile su i zvijezda ‘Damina gambita’ Anya Taylor-Joy i Elle Fanning, a Lily Collins i zvijezda ‘Bridgertona’ Nicola Coughlan oči su istaknule sjenilima u proljetnim nijansama.

Početak sezone dodjela nagrada i dašak blještavila koje obično prati takva događanja razveselili su nas ovog ponedjeljka, a izdvojene lookove holivudskih zvijezda pogledajte u nastavku.

Amanda Seyfried
Margot Robbie
Nicola Coughlan
Anya Taylor-Joy
Elle Fanning
Laverne Cox
Kate Hudson
Tiffany Haddish
Lily Collins
Gal Gadot

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram nicolacoughlan, lavernecox, lilyjcollins, tiffanyhaddish, anyataylorjoy, mingey, katehudson, ellefanning

Pročitajte i...

Najbolji glamurozni i malo manje glamurozni momenti s dodjele Zlatnih globusa

Još uvijek smo u čudnom pandemijskom razdoblju pa su se neki dobitnici, voditeljice i prezenteri pojavili na crvenom tepihu i pozornici dok se većina nominiranih na dodjelu uključila putem videopoziva i dokazala - zvijezde su baš poput nas!

'Emily u Parizu' se smiješi Zlatni globus?! I još neke iznenađujuće nominacije...

Napokon više ženskih imena na popisima nominiranih, no neki izostavljeni naslovi izazvali negodovanje

Serijska moda: grozni likovi u fantastičnoj garderobi

Donosimo najbolje odjevene anti-junakinje aktualnih hit serija

LUCAS BRAVO: zgodni chef iz “Emily u Parizu” koji nas je totalno skuhao

On je glumac, profesionalni model i trenutno najhot zvijezda pop univerzuma koja je - pazite sad ovo – doista vješta u kuhinji!

Pogodite tko se vraća sljedeće sezone!

Imamo sve moguće osjećaje u vezi ovoga…

Binge-lista: 5 serija koje će obilježiti jesen

Kad krenu jesenje kiše, bit ćemo spremne za binge

▲ Povratak na vrh