Dosta mu je “vezanja”

25.04.2014.

Kako se Jamie Dornan nosi s ulogama zavodnika?

“Naučio sam vezati nekoliko različitih vrsta klasičnih čvorova”, priznao je glumac Jamie Dornan nakon snimanja filmova ‘The Fall’ (u kojem glumi silovatelja i ubojicu) te ’50 nijansi sive’ (u kojem je vezanje nešto što njegov lik, Christian Grey, obožava). “U posljednje vrijeme dosta koristim te nove vještine. Volio bih posao u kojem ne moram žene vezati za krevet.”

S obzirom da se prije glumačke karijere bavio modom, bez obzira na nominaciju za prestižnu nagradu BAFTA te uspjeh njegovih filmova, i dalje ga prati etiketa modela za donje rublje, koje se nikako ne može riješiti.

“Mislim da sam se samo dva put našao u reklami za donje rublje”, izjavio je za The Guardian. “U obje situacije u pitanju je bio Calvin Klein, ali nikako se ne mogu riješiti tog epiteta. To je stvarno bizarna stvar, kao da se nikad nisam snimao obučen.”

U braku je s glazbenicom Ameliom Warner, a prošle su godine dobili i malenu djevojčicu, zbog čega priznaje da je umoran s obzirom da mu je protekla godina bila “luda u privatnom i profesionalnom životu”.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Nagrada za najlošije prezentere ide...

Jamie Dornan i Dakota Johnson na pozornici nemaju nimalo kemije

Dakota Johnson o snimanju seksi scena s Jamie Dornanom

Glumica je komentirala glasine o svom odnosu s filmskim partnerom

Jamie Dornan i Dakota Fanning

Zaljubljeni trenuci na setu filma '50 nijansi mračnije'

Jamie Dornan i Dakota Johnson nastavljaju svoju intenzivnu filmsku romansu na setu nastavka popularnog filma '50 nijansi sive'

Jennifer Aniston John Mayer

Blog posvećen zvjezdanim ljubavima

Predstavljamo blog koji arhivira zaboravljene holivudske romanse

Jamie Dornan

Jamie Dornan je najseksi muškarac

Tako barem tvrdi magazin Heat...

▲ Povratak na vrh