Drew Barrymore: od slatkice iz ‘E.T.-a’ do jedne od rijetkih slavnih žena koja ne skriva svoje poroke i crne dane

12.01.2021.

Poznata glumica, poduzetnica, a odnedavna i tv voditeljica, u intervjuu za New York Time otkrila je zbog čega je jedva preživjela treći razvod i zašto se ipak svaki dan budi – s osmijehom


Drew se ne ponaša kao zvijezda. Niti tako izgleda. Nema dostojanstveno držanje i besprijekornu kosu Nicole Kidman, savršenu liniju Gwyneth Paltrow niti ‘picture perfect’ brak a la Goldie Hawn. Ima nekoliko kilograma viška, dvije ovisnosti i tri razvoda iza sebe, ali i dvije djevojčice zbog kojih kaže da je sve to vrijedilo. Prošle je jeseni postala voditeljica dnevnog tv-showa koji nosi njezino ime i koji joj je u ovim izazovnim vremenima često „spašava život“.

„Moja djeca na prvom mjestu, naravno, a onda i posao, jer mi on daje svrhu, smisao…pogotovo posljednjih mjeseci, u vremenima pandemije i socijalne izolacije“, kaže Drew. Show se emitira pet dana u tjednu, na setu mora biti u 6:45, a u osam kreće live program. Smatra je live jedina forma kojima ima smisla u vremenima poput ovih, kad gotovo svaki dan nosi neke breaking news. Ostatak radnog dana provodi pripremajući se za sljedeći show, a onda u 17 i 30 uskače u „mom mode“.

Ona i bivši suprug Will Kopelman, s kojim je bila u braku od 2012. do 2016., dijele skrbništvo nad kćerkicama Olive (9) i Frankie (7) i ostali su u dobrim odnosima. To joj je bio treći brak i treći razvod, ujedno i najteži, zbog djece. Trebalo joj je pet godina da dođe k sebi, razvod i odvajanje od kćeri (polovinu vremena borave kod oca) psihički ju je uništilo, priznaje Drew. Ni vremenska prognoza nije pomagala. Drew se zbog supruga iz rodnog, vječno sunčanog Los Angelesa preselila u magloviti i često hladni New York. Trebali su mjeseci psihoterapije i po 20 miligrama Lexaproa dnevno da se glumica počne osjećati bolje i snažnije.

Danas je ponovno nasmiješena i optimistična. „Sve što imamo je ovaj život. Planiram ga živjeti do daske i trošiti sjajno, svaki dan!“, konstatira Drew. Slažemo se!

 

Piše: Jasmina Rodić

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Jesu li Dakota Johnson i Chris Martin zaručeni? (Zar to ne bi bilo divno?)

Prvo nam je za oko zapela predivna Gucci haljina, a zatim golemi prsten

Beyoncé živi život: Možda je usporila tempo, ali nije postala kućanica

Ikona Beyoncé podijelila video s s privatnim obiteljskim snimkama kakve javnost rijetko ima priliku vidjeti

Reinvencije slavnih: Tko su Alexander Nevermind, Kenya Campbell i Lilakoi Moon?

Nomen est omen - kaže stara poslovica. Ususret ovogodišnjim ELLE Style Awards koje su u znaku #FashionRenvention, istražujemo koji su celebrityji vlastitim reinvencijama bili tako posvećeni da su mijenjali imena čak nekoliko puta.

Najbolji zvjezdani Halloween outfiti 2020

Ova godina puna je "tricks", a vrlo malo "treats", no to nije spriječilo celebove da se dobro provedu kod kuće

▲ Povratak na vrh