Felicity Huffman dala prvu izjavu od skandala s upisima na fakultete

09.04.2019.

Glumica

Glumica Felicity Huffman će se izjasniti krivom za optužbe, uključujući “korištenje mita i druge oblike prijevare” u slučaju varanja na prijemnim ispitima na američkim sveučilištima koji trenutno trese tu državu. Huffman je objavila izjavu nakon vijesti o njenom izjašnjavanju o krivici, u kojoj je po prvi put javno progovorila o skandalu.

 

 

Glumica je izrazila žaljenje zbog počinjenog kaznenog djela i rekla kako će medijski linč na nju i njezinu obitelj ostaviti trajne posljedice,”Prihvatila sam svoju krivicu i osjećam duboko žaljenje i sram oko učinjenog. Prihvaćam odgovornost za moje postupke i posljedice koje su iz njih proizašle.” nadodala je, “Moja kćerka nije znala apsolutno ništa o mojim postupcima i na duboko pogrešan način sam ju izdala. Ovo je prijestup prema njoj i javnosti koju ću nositi do kraja života. Moja želja da pomognem svojoj kćeri nije izgovor za kršenje zakona ili sudjelovanje u nepoštenju.”

 

 

Dok je Felicity izjavila krivnju i žaljenje, suučesnica i njezina kolegica glumica Lori Loughlin, poznata široj javnosti iz serije “Puna kuća”, potpisivala je autograme ispred sudnice s velikim osmijehom na licu.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kupci optužuju Kylie Jenner da ih vara s kozmetikom!

Je li najmlađa Kardashianka doista samo stavila novu ambalažu na liniju kozmetike koju je prije dizajnirala?

Lijepe sestre Ferragni

Svi znamo talijansku poduzetnicu, modnu blogericu, influencericu i dizajnericu Chiaru Ferragni, a sad je vrijeme da upoznamo i ostatak njezine obitelji….

Nova strast u životu Michelle Pfeiffer

Slavna glumica otkrila nam je da osim glumačkog posjeduje još jedan talent....

Kako danas izgleda kćer Davida Bowiea

Aleksandria ima dvadeset godina, živi u New Yorku, a na Instagramu je možete pratiti na dva profila, na privatnom pod imenom Lexi Jones, te onom poslovnom, @alexandriazahra.art, na kojem objavljuje svoje zanimljive ilustracije

▲ Povratak na vrh