Felicity Huffman dala prvu izjavu od skandala s upisima na fakultete

09.04.2019.

Glumica

Glumica Felicity Huffman će se izjasniti krivom za optužbe, uključujući “korištenje mita i druge oblike prijevare” u slučaju varanja na prijemnim ispitima na američkim sveučilištima koji trenutno trese tu državu. Huffman je objavila izjavu nakon vijesti o njenom izjašnjavanju o krivici, u kojoj je po prvi put javno progovorila o skandalu.

 

 

Glumica je izrazila žaljenje zbog počinjenog kaznenog djela i rekla kako će medijski linč na nju i njezinu obitelj ostaviti trajne posljedice,”Prihvatila sam svoju krivicu i osjećam duboko žaljenje i sram oko učinjenog. Prihvaćam odgovornost za moje postupke i posljedice koje su iz njih proizašle.” nadodala je, “Moja kćerka nije znala apsolutno ništa o mojim postupcima i na duboko pogrešan način sam ju izdala. Ovo je prijestup prema njoj i javnosti koju ću nositi do kraja života. Moja želja da pomognem svojoj kćeri nije izgovor za kršenje zakona ili sudjelovanje u nepoštenju.”

 

 

Dok je Felicity izjavila krivnju i žaljenje, suučesnica i njezina kolegica glumica Lori Loughlin, poznata široj javnosti iz serije “Puna kuća”, potpisivala je autograme ispred sudnice s velikim osmijehom na licu.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Kupci optužuju Kylie Jenner da ih vara s kozmetikom!

Je li najmlađa Kardashianka doista samo stavila novu ambalažu na liniju kozmetike koju je prije dizajnirala?

The Weeknd pokazao svoje pravo lice: hoće li ga pokazati i na Super Bowlu?

Poznati pjevač uoči nastupa na Super Bowlu pokazao što se krije ispod zavoja s kojima se pojavljivao gotovo cijele godine

Kad tražite inspiraciju ili nailazite na problem, zapitajte se - što bi Sophia Loren učinila?

Koju moć i inspiraciju filmske zvijezde mogu pružiti gledateljima otkriva novi simpatičan dokumentarac na Netflixu

▲ Povratak na vrh