George Clooney izjavio da Meghan Markle ne smeta što mediji pišu o njoj

18.03.2019.

Glumac ponovno stao u obranu kolegice

George Clooney u nedavnom intervjuu za televizijsku emisiju “Good Morning Britain” se osvrnuo na tretman njegovih prijatelja Meghan Markle i Princa Harry u medijima, poručivši kako su Meghan i Harry jedan divan par.

 

“Malo je nepošteno u vremenima kad … Vidio sam to kako se novinari mogu okrenuti protiv tebe zbog nekakvih smiješnih razloga i za gotovo ništa, a činilo mi se da je malo nepravedno jer nije učinila ništa osim što samo živi svoj život. Ona je stvarno ljubazna, pametna i inteligentna mlada žena i oni su stvarno divan, voljeni par. Za većinu izjava možete samo slegnuti ramenima i ne obraćati pažnju na njih, ali ponekad je stavrno neljubazno.” izjavio je George.

Za Meghan je rekao kako je ona već dugo vremena pod budnim okom javnosti i zbog svoje karijere tako da se zna nositi s tim.” Odrasla je žena i sve to podnosi stojećki.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Meghan Markle o svojoj borbi s rasizmom

Kako je bivša Vojvotkinja govorila o rasizmu 2012. godine, a kako prije nekoliko dana?

Što pokloniti partneru za godišnjicu braka ili veze? Inspirirajte se cool idejom Meghan Markle!

 Ako mislite da je vama teško, zamislite koliko se američka glumica namučila da smisli dar za svog supruga. Što uopće pokloniti princu koji ima sve? Naravno da se maštovita Meghan dosjetila nečeg sjajnog!

Princ Harry i Meghan Markle otkrivaju svoju stranu priče u knjizi koja nam stiže na ljeto!

Je li istina da Kate Middleton ne može podnijeti Meghan, kako je kraljica reagirala kad je čula za plan „bijega“ i hoće li odsad  Harry sam bacati smeće, samo je mali dio stvari koje zanimaju obožavatelje crvenokosog princa i njegove pop drage. Nadamo se da će nam knjiga „Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making Of A Modern Royal Family dati odgovore…

Šuška se da su ovo luksuzno zdanje Meghan i Harry izabrali za svoj novi dom

Luksuzna vila u Los Angelesu vrijedi 13 milijuna dolara

ELLE Countdown: Najvažniji popkulturni momenti desetljeća

Koji su pokreti, pojave i celebovi obilježili desete?

▲ Povratak na vrh