George Clooney stao u obranu Meghan Markle usporedivši ju s princezom Dianom

13.02.2019.

Glumac je zabrinut za prijateljicu

Nakon što je otac Meghan Markle, Thomas Markle, objavio osobna pisma svoje kćeri, mnogi mediji i javnost su tražili od njega da prestane te zamolili medije da ne potiču uporne napade na trudnu vojvotkinju.

 

 

Sada se glumac i bliski prijatelj nekadašnje zvijezde serije Suits George Clooney pridružio zabrinutom mnoštvu, izrazio osjećaj da se kritika vojvotkinje iz Sussexa približava u opasnom području.

 

 

Glumac je izjavio: “Javnost prati Meghan posvuda, ona je progonjena i osuđivana konstantno. “Ženu koja je u sedmom mjesecu trudnoće se progoni i proziva na isti način na koji je bila progonjena princeza Diana i povijest se ponavlja.”

U studenom, prije nego što su Markle i princ Harry čak najavili svoje zaruke, Kensingtonška palača je objavila izjavu u kojoj su pokušali zaustaviti “val zlostavljanja i uznemiravanja” kojem je Markle bila izložena, no bezuspješno.

Od tada, vojvotkinja prima stalne bizarne kritike o svemu, od odabira odjeće do načina na koji drži svoj trudnički trbuh.

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

meghan markle

Meghan Markle dodaje još jednu titulu svom imenu

Knjiga o posebnoj vezi oca i sina, kroz majčine oči

J. Lo, Selena Gomez i Meghan Markle udružile snage na novom projektu

Meghan Markle i princ Harry okupili zvijezde i političare za borbu protiv Covid-19

meghan markle i princ harry

Tajne poruke utkane u neke od najpoznatijih kraljevskih lookova

5 kreacija koje su obilježile neke od najvažnijih događaja u britanskoj kraljevskoj obitelji i poslale poruke onima koji ih znaju iščitati

'Mislim da smo ubili franšizu': 9 glumaca o najgorim filmovima koje su ikad snimili

Zvijezde imaju par probranih riječi za projekte koji su ispali slavno neslavni

Svi imaju stav o najnovijem kraljevskom skandalu: Intervju Meghan i Harryja već utječe na javni diskurs

Nakon što je izjavio da ne vjeruje da je Meghan u Buckinghamskoj palači bila suicidalna i dramatično izašao usred live showa, Piers Morgan više nije voditelj jutarnjeg showa 'Good Morning Britain'

▲ Povratak na vrh