Gigi Hadid progovorila o gubitku prijatelja zbog uspješne manekenske karijere

16.10.2019.

Nije lako biti na vrhu

Pozirajući na fotografijama pored Taylor Swift, Ruby Rose, Belle Hadid, Karlie Kloss, Adwoa Aboahe i Kendall Jenner, manekenka Gigi Hadid izgleda kao da se baš i ne mora previše truditi oko se stvaranja prijateljstava.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Međutim, 24-godišnja manekenka ranije se otvorila kako su se njezina rastuća popularnost i uspjeh u modnoj industriji dogodili na štetu prijateljstava. “Kad postanete poznatiji”, priznala je u svom intervjuu tijekom snimanja naslovice za Harper’s Bazaar za julijsko izdanje 2016. godine, “mnogo zanimljivosti o vašim prijateljima izađe na vidjelo.”

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on

“Dakle, na neki način je dobro jer učite da je bolje imati nekoliko stvarno dobrih prijatelja nego tonu prijatelja u koje baš niste sigurni.”

Manekenka je progovorila o prijateljima koji nisu razumjeli zahtjeve njezine karijere, manekenka – koja je 2016. zaradila vrtoglavih 6,9 milijuna funti, prema Forbesu – otkrila je: “Postoje ljudi koji razumiju da ih volim i koji znaju kada se vratim u grad da ću ih nazvati, ali ponekad ne mogu zvati svakog dana jer sam na čudnim mjestima. Izgubila sam puno prijatelja jer od kad radim, oni se ne javljaju, ali ako sam ja ta koja se ne javim, to je kao da sam se promijenila.”, kaže Gigi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid) on


Čini se da je Gigi naučila da je bolje imati nekoliko jakih prijateljstava nego puno slabih.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia/Instagram

Pročitajte i...

Gigi Hadid pokazala trudnički trbuh

Slavna manekenka na Instagramu je objavila niz crno-bijelih fotografija koje su oduševile njezine obožavatelje

Znamo što ćete nositi ovog ljeta- školsku pletenicu!

Look koji nas asocira na stroge britanske internate, Gretu Thunberg i naše stare fotografije iz osnovne škole ponovno je in. Influcenerice poput Pernille Teisbaek i Kylie Jenner pletenicu ove sezone nose u baš svim prilikama, od dnevnih šetnji do večernjih izlazaka, jer doista nema praktičnije frizure za ljetne vrućine

Celebrity restoranska etiketa: njujorška hostesa otkriva ponašanje zvijezda A-liste

Od Kylie do Beyoncé, viralni TikTok video podijelio je stroge ali pravedne ocjene s obzirom na to kako se zvijezde ponašaju kada misle da ih nitko ne vidi

Najuzbudljivije celebrity bebe 2020. godine

Koji cool zvjezdani parovi u tekućoj godini očekuju prinovu?

Prava imena holivudskih celeba

Milena Markovna, William Bradley i Stefani Joanne Germanotta. Nemate pojma tko su ti ljudi? Pa zapravo imate. Mila Kunis, Brad Pitt i Lady Gaga nisu se oduvijek zvali kako se zovu danas!

Brend koji obožavaju sestre Hadid i Celine Dion predstavio je odličnu novu kolekciju!

Ksenia Schnaider oduševila svojim genijalnim reinterpretacijama klasičnoga jeansa

▲ Povratak na vrh