Holivudski put bivše ‘Prve kćeri’: Malia radi na novom projektu Childish Gambina

22.02.2021.

22-godišnja kći Baracka i Michelle Obame još nije diplomirala, a već radi na zanimljivim projektima

Donald Glover, poznat i kao Childish Gambino, potpisao je s Amazonom osmoznamenkasti (!) iznos za niz projekata. Nakon što nas je prošlog tjedna razveselila najava jednog od njih, sada je poznato da je u povojima i serija Hive koja će vrtiti oko lika nalik na Beyoncé, a u timu pisaca koji će raditi na seriji je i starija kći bivšeg američkog predsjednika, Malia Obama.

Studentici Harvarda, koja bi trebala diplomirati u svibnju, ovo nije prvi angažman u svijetu showbusinessa: još 2015.povremeno je radila na setu popularne serije Girls, pa ju je Lena Dunham pohvalila za trud i angažman: ‘Bila je jako entuzijastična.’, a 2017. stažirala je u producentskoj kući Harveya Weinsteina, prije #MeToo skandala. Čini se da je Malia od roditelja naslijedila odlučnost i predanost poslu te da je pred njom zanimljiva karijera u showbusinessu.

Piše: K.S.

Foto: Profimedia, Instagram adictaalchisme

Pročitajte i...

adidas beyonce

adidas inspirira ljude diljem svijeta: Ništa nije nemoguće

adidas danas lansira novu ekskluzivnu brend kampanju 'Impossible is Nothing' u kojoj će poznate osobe iz svijeta sporta, glazbe, showbiza, YouTubea i Instagrama poručiti ljudima da ništa nije nemoguće. Ovom kampanjom omiljeni sportski i lifestyle brend ponovno svijetu šalje poruku da sport ima moć promijeniti živote i da na život treba gledati s optimizmom.

beyonce

Vrijeme je da pronađete onaj lančić sa svojim imenom. Jer Beyoncé tako kaže

Carrie ih je pretvorila u trend, Bey ih je digla na novu razinu

zerina akers

Beyonceina stilistica pokrenula novu shopping platformu

Kako je profil na Instagramu spojio aktivizam i biznis

Beyoncé pokazala kako nositi denim na denim ovog proljeća...

...a mi smo odabrali 15 high-street komada kojima smo rekreirali njen dizajnerski look!

Renesansa zloglasne 'F-word'

Sestrinstvo je odavno feministički ideal, no kako se borba tijekom desetljeća granala, neki sestrinski podmlaci počeli su se brutalno sudarati. U svjetlu recentnih okršaja i suvremenih izazova Ana Fazekaš pita se je li riječ o neminovnim sestrinskim svađama ili je vrijeme da se stari ideali iz korijena preispitaju?

▲ Povratak na vrh