I Eva Mendes prati modne blogove

Eva Mendes
26.03.2015.

Holivudska glumica otkrila je čiji stil najviše voli

Zanosna glumica Eva Mendes koja je krajem prošle godine postala majka djevojčice kojoj su ona i Ryan Gosling nadjenuli ime Esmeralda, ovih dana u New Yorku promovira kolekciju odjeće s vlastitim dizajnerskim potpisom.

Tom prilikom dala je intervju za portal WhoWhatWear i otkrila da čak i ona inspiraciju za modne kombinacije pronalazi na blogovima.

“Karla Deras (karlascloset.com) je nevjerojatna! Upravo mi je ona otkrila načine na koje mogu nositi turban. Kad sam je otkrila nisam znala da je blogerica, samo sam pomislila da ima fantastičan stil. Moja prva reakcija bila je ‘želim biti poput nje, želim se odijevati kao ona'”, otkrila je slavna 41-godišnjakinja.

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Gdje je nestala glumica Eva Mendes?

I kako ostati zvijezda "A" liste bez filma snimljenog u zadnjih 5 godina?

Stigao je Avonov prvi dual parfem "Eve Duet EdP" za svaku ulogu koju igraš u životu

Holivudska zvijezda Eva Mendes predstavlja mirisni brend koji s dva različita parfema u jednom mirisu omogućava stvaranje mnoštva mirisnih kombinacija i pravo uživanje u vlastitim mirisnim kreacijama. Osvježavajuće i razigrane note jednog mirisa ili senzualne drvenaste note drugog inspirirale su i Etna Maar modnu kombinaciju!

Rijetko javno pojavljivanje Ryana Goslinga i Eve Mendes

Ryan Goslin i Eva Mendes su miljenici javnosti, no svije fanove rijetko "počaste" zajedničkim pojavljivanjem zbog čega je njihov izlazak ovog vikenda bio pravo iznenađenje

Kako Eva Mendes nosi vlastiti dizajn?

Glumica je svoju novu liniju odjeće predstavila na - sebi!

Kako Eva Mendes održava besprijekornu figuru?

Dnevni meni Eve Mendes vrlo je zanimljiv

▲ Povratak na vrh