I Scarlett Johansson se baca u beauty biznis?

22.07.2021.

ScarJo je najavila brend za one koje žele da njihova koža izgleda najbolje moguće uz najmanje truda

Nakon Jessice Albe, Rihanne, Kim Kardashian i Kylie Jenner, Selene Gomez, Jennifer Lopez, Lady Gage, Priyanke Chopre, (lista se nastavlja), još se jedna zvijezda odlučila pokrenuti vlastitu liniju kozmetike – Scarlett Johansson.

Glumica, čiji je akcijski film ‘Black Widow’ upravo u kinima, poznata je po svojoj ljepoti, zahvaljujući kojoj je bila i zaštitno lice Dolce&Gabbana parfema te L’Orealove kozmetike, no iz tih se ugovora povukla kako bi se fokusirala na vlastitu liniju.

Glumičina partnerica u ovom pothvatu je poduzetnica Kate Foster koja već ima iskustva rada na brendovima Juicy Couture i Victoria’s Secret Beauty, a ulagač je The Najafi Companies koji već stoje iza Pattern Beauty Tracy Ellis Ross i Florence By Mills Millie Bobbie Brown.

Koje će proizvode kreirati Scarlett još nije poznato, najavljeno je samo da će se raditi o pristupačnom ‘clean’ brendu, čije se lansiranje očekuje početkom sljedeće godine.

Piše: Kristina Stakor

Foto: Profimedia

Pročitajte i...

Što donosi beauty linija Ariane Grande?

Čini se da svaki tjedan nikne nova celebrity beauty marka, a najnovija je ona Ariane Grande. Pjevačica već ima iskustva u kreiranju parfema, a sada se baca i na make up kakav i sama voli nositi

jennifer aniston

Jennifer Aniston pridružuje se nizu celebova s vlastitim beauty brendom

52-godišnja glumica postaje poduzetnica u svijetu ljepote i njege, a nije jedina čiji se proizvodi za ljepotu iščekuju u skorije vrijeme

Još jedan beauty brend koji nije preživio pritisak COVID-19

Pandemija COVID-19 negativno se odrazila na kompanije širom svijeta, a među njima našao se i svjetski poznati beauty brend Becca Cosmetics koji nakon dva desetljeća zatvara svoja vrata.

Celebrity manikeri otkrili kakvi će trendovi vladati na noktima

Samo bacite pogled na manikure s dodjele nagrada Zlatni globus

Koje će se dvije glumice natjecati za Oscar ove godine?

Nakon premijera na filmskom festivalu u Torontu, favoritkinje za Oscar su i više nego jasne

▲ Povratak na vrh