It djevojka: Deva Cassel

23.06.2020.

Kad smo je posljednji put vidjeli, bila je slatka djevojčica u naručju svoje slavne majke Monice Bellucci. No vrijeme leti pa je Deva preko noći izrasla u 15-godišnju ljepoticu i zaštitno lice novog D&G mirisa

Kad vam je otac karizmatični glumac Vincent Cassel, a majka jedna od najljepših žena na svijetu, model i glumica, teško da možete ispasti drugačije negoli – potpuno neodoljivi. Deva Cassel pokupila je najbolje od svojih roditelja: fizički je iznimno nalik majci, s dugom, tamnom kosom i porcualnskim tenom, dok karakterno dijeli šarm njih oboje. Nije ni čudo da se slavni brendovi već otimaju za nju, a među prvima ju je „ugrabio“  Dolce & Gabbana, odabravši je za zvijezdu reklamne kampanje svog novog mirisa Dolce Shine.

Njezina ju majka i otac podržavaju u želji da se bavi manekenstvom, a Monica je uvijek uz nju na snimanjima. „Mlada je i stalo joj je da dokaže kako je zrela i spremna za odrasli svijet. No, ja ipak volim biti u blizini“, otkrila je ponosna majka. Deva je imala devet godina kad su se njezini roditelji rastali, nakon čega su ona i mlađa sestra Leonie nastavile živjeti s majkom u Parizu, no ima odličan odnos i s ocem Vincentom, s kojim su je paparazzi u više navrata snimili kako se zabavlja na plaži. Govori  talijanski i francuski, ide u srednju školu i iznimno je aktivna na Instagramu, na kojem ju prati gotovo 70 tisuća ljudi i na kojem s obožavateljima dijeli trenutke iz privatnog života.

Piše: Jasmina Rodić

Fotografije: Profimedia

 

Pročitajte i...

Veliki Milano Fashion Week report: 6 zapaženih trendova

Ready-to-Wear kolekcije talijanskih dizajnera najavile što ćemo nositi sljedeće sezone

Još jedna članica monarhije kao modna ambasadorica: Nećakinji princeze Diane ovo nije prvi izlet u modu

Lady Kitty Spencer i D&G učvrstili višegodišnje prijateljstvo modnom suradnjom

Snaga suptilnog seksepila

It's getting hot in here...

▲ Povratak na vrh