Iz Rima u London: Angelina Jolie u Givenchy Haute Couture

10.10.2019.

Dizajn u obliku leptira i sjajni nabori

Svjetska turneja nastavka fenomenalnog filma “Maleficent: Lady of Darkness” nastavlja se s mega zvijezdom Angelinom Jolie u Rimu i Londonu. Angelina glumi glavnu ulogu u filmu pa je bilo za očekivati kako će njoj pripasti i uloga glavne zvijezde za premijere i press konferencije.

 

 

Zajedno s kolegicom joj, Michelle Pfeiffer, holivudska glumica pojavila se na fotopozivu na verandi Hotela de la Ville – i odmah zasjenila nevjerojatan pogled na grad. Za izlazak Jolie je odabrala top koji smo vidjeli na modnoj reviji Givenchy Haute Couture u siječnju i uske crne hlače koje su bile u kontrastu s zanimljivim topom boje lavande u nabranoj tkanini u obliku leptira.

 

 

Na mnogima bi ovaj dizajn izgledao pomalo djetinjasto, ali na Angelini izgleda apsolutno predivno i pozitivna je promjena od njezinih ozbiljnijih kombinacija. Za London je pak izabrala božanstvenu kreaciju koja glumičinu prirodnu ljepotu naglašava u punom sjaju.

 

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Život ispod maske

„Budi ti. Ali nosi masku“, poručuje nam pop diva Lady Gaga. Svjetski celebi pridržavaju se uputa svojih kriznih stožera i disciplinirano stavljaju zaštitne maske svaki put kad napuste kuću, bez obzira idu li u shopping, na kavu ili, poput Kaie Gerber, u teretanu

Konačno znamo tko je novi kreativni direktor kuće Givenchy

Francuska luksuzna kuća predstavila je nasljednika Clare Waight Keller

Povodom Angelininog 45. rođendana prisjećamo se njezinih najboljih red carpet lookova

Uvijek elegantna Angelina Jolie već gotovo 3 desetljeća oduševljava svojim red carpet izdanjima

▲ Povratak na vrh