John Legend oštro se osvrnuo na Trumpovu politiku

Chrissy Teigen i John Legend
30.01.2017.

Glazbenik je pozornicu iskoristio za političku poruku

Glazbenik i glumac John Legend svoj angažman prezentera na dodjeli nagrada PGA iskoristio je za oštru reakciju na nedavnu Trumpovu zabranu ulaska u Ameriku imigrantima iz sedam pretežito muslimanskih zemalja.

“Los Angeles dom je brojnih imigranata, toliko kreativnih ljudi, toliko sanjara, a oni među nama koji rade u showbusinessu imaju privilegiju oblikovanja slike koju ostatak svijeta vidi kada gleda našu zemlju”, započeo je nagrađivani glazbenik. “Mi smo glas, mi smo lice Amerike. Naša Amerika je velika, slobodna, i otvorena sanjarima svih rasa, svih zemalja i svih religija. Naša vizija Amerika dijametralno je suprotna onoj predsjednika Trumpa. Večeras želim jasno odbiti njegovu viziju i potvrditi da Amerika mora biti bolja od toga.”

No nije prozvao samo novoizabranog predsjednika, već i holivudsku elitu koja se smjestila u redovima ispred pozornice. “U ovoj sobi puno je novca i moći i nadam se da ćete to iskoristiti za nešto dobro”, pozvao je na akciju najmoćnije ljude u Hollywoodu.

Večer nagrada Udruženja američkih producenata obilježila je i snažna negativna reakcija te zviždanje Marka Burnetta, čovjeka zaslužnog za pokretanje Trumpovog poznatog reality showa “Apprentice”.

Foto: Profimedia
N.K.

Pročitajte i...

Prekrasno pismo Chrissy Teigen o nezamislivom gubitku i vječnoj ljubavi

Nakon što je sa svijetom podijelila najmračniji trenutak svoga života, fantastična Chrissy Teigen napisala je lijepo intimno pismo kako bi zatvorila to poglavlje svoga života...

Nicolas Ghesquière iz Louis Vuittona se zauzeo protiv Donalda Trumpa

„Ja sam modni dizajner koji odbija ovu povezanost."

▲ Povratak na vrh