Julia Roberts i George Clooney zajedno na velikom platnu

24.03.2016.

Napeti akcijski triler IGRA NOVCA dvostruke oskarovke Jodie Foster ovog proljeća u kinima

Lee Gates je bombastični televizijski voditelj kojeg je njegova vlastita popularna emisija o financijama praktički pretvorila u čudotvorca s Wall Streeta.

Čini se da Gates ne može pogriješiti u svojim predviđanjima cijena dionica pa u svojem televizijskom showu gledateljima savjetuje što, kako i kada prodati i/ili kupiti. Međutim, nakon što svima preporuči kupnju visoko-tehnoloških dionica koje misteriozno propadnu, Lee Gates i njegova producentica Patty Fenn postat će žrtve do zuba naoružanog bijesnog investitora uživo pred kamerama! Dok se sve odvija u stvarnom vremenu, Gates i Fenn morat će pronaći način kako preživjeti, ali i istovremeno pokušati razotkriti istinu iza velike financijske laži.

 

Money Monster

Money Monster

 

Ovoga nam proljeća na kino platna stiže napeti akcijski triler IGRA NOVCA (Money Monster) koji je ispred, ali i iza kamere okupio vrhunsku filmsku ekipu. U glavnim ulogama pojavljuju se dobitnci prestižne nagrade Oscar George Clooney („Syriana“) i Julia Roberts („Erin Brockovich“), a redateljsku palicu preuzela je dvostruka oskarovka Jodie Foster („Optužena“ i „Kad jaganjci utihnu“).

U ostalim ulogama pojavljuju se dobitnik nagrade BAFTA Jack O’Connell („Unbroken“), nominiran za nagradu Zlatni globus Dominic West („Žica“), nominiran za prestižnu televizijsku nagradu Emmy Giancarlo Esposito („Na putu prema dolje“), Chris Bauer i mnogi drugi.

Fotografije: press

Pročitajte i...

▲ Povratak na vrh